2777
2789
عنوان

روروئک

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 22 پست
نکن عزیزم منم برا پسرم خریدم نمیدونستم اون موقع ولی برا بچه بعدیم که نت اومد مردم مطلع شدن نخریدم ب ...

دائم نمیمونن که چه ضرری داره اخه 

بچه اولتون مشکلی پیش اومده؟

روزی نهایت چن دیقه میشینن دیگه 

یه حرفو طوطی وار تکرار میکنید فقط 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از 6 ماهگی گذاشتم. 

یه نوع ساده ساده ساده . اون وقت توی دیج ی گذاشته بود دویست تومن . یک سال و نیم. این مدل https://www.digikala.com/product/dkp-3332000/روروک-گلهای-زندگی-مدل-bear/

توی دیوار از یکی خریدم هفتاد تومن . دو تاچرخش هم افتاده بوئد. خییییییییییییییییییییییییلی کمک بود. خیلی . بچه هام از یکسالگی تقریبا راه رفتن. 

دائم نمیمونن که چه ضرری داره اخه  بچه اولتون مشکلی پیش اومده؟ روزی نهایت چن دیقه میشینن دیگه& ...

حالا خداروشکر یه حرفی همش طوطی وار تکرار میشه بازم ما جدی نمیگیریم اگه نمیگفتن که دیگه هیچی 

بله من دیدم بچه آشناهامون پاهاش مشکل پیدا کرد 

یه نسخه رو که واسه همه نمیشه پیچید . هر چند تایی ممکنه واسه یکی اتفاق بیوفته 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
دائم نمیمونن که چه ضرری داره اخه  بچه اولتون مشکلی پیش اومده؟ روزی نهایت چن دیقه میشینن دیگه& ...

زیاد نداشتمش ولی الان نوجونه پسرم چه میدونم برا میانسالیش مشکلی پیش میاد یا نه

طوطی وار چی گفتم حتما یچیزی هست این همه تاکید دارن

الان میگن مرغا هورمونی ان مگه ما آزمایششون کردیم؟؟؟؟پس بعضی وقتا گوش دادن هم خوبه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

حالا خداروشکر یه حرفی همش طوطی وار تکرار میشه بازم ما جدی نمیگیریم اگه نمیگفتن که دیگه هیچی  ب ...

آخ گفتی

انگاری ما دشمنی داریم باهاشون

ماهم بخاطر سلامتی یه نوزاد میگیم

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱