2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶ نفر. فوق برنامه زیاد باهاشون کار میکنن اما موقع ازمون ها در حد همون کتاب ازمون میگیرن.

من پسرم خداروشکر خوبه هوش و یادگیریش. اما یه سری مادرها هستن واقعا بچه هاشون این سنگینی رو نمیکشن و اذیت میشن و فشار میاد بهشون اما همچنان مادرش اصرار داره به موندن بچه اش تو این مدرسه‌‌

الهی به امید خودت...  
والا پارسال ۱۲ بود امسال کردن ۲۰. که فکر نکنم امسال دیگه بتونم بذارمش خیلی زیاد شد یهو

انصافا ۱۲یا۲۰زیاده واسه ابتدایی ها ،بچه شماابتداییه؟پول مفت میگیرن حقوق خیلی ناچیزی به معلم هامیدن من حساب کردم کم کم ۷۰الی ۸۰تومن آخرش واسه خودشون میمونه 

انصافا ۱۲یا۲۰زیاده واسه ابتدایی ها ،بچه شماابتداییه؟پول مفت میگیرن حقوق خیلی ناچیزی به معلم هامیدن م ...

اره میره سوم. دقیقا معلمشونم یه بار واسه ما جلسه گذاشت گقت بخدا اون پولی که هزینه کردین هیچیش تو جیب من نمیره من یه حقوق ناچیز میگیرم که در برابر این زحمت و این تورم هیچه. انصافا راست میگفت. 

الهی به امید خودت...