2777
2789
عنوان

چیکار کنم این زنه از زندگیمون بره بیرون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 41 پست
نگا کنین بابام شغلش جوریه که با همه در ارتباطه و این خانم به بهونه کاری اومد و الان این وضعشه 

با اون خانوم نمیتونید کاری بکنید

اگه این جوری ادامه پیدا کرد و زنگ زد

مادرتون جوابش رو بده و بنشونتش سر جاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگل نمیدونم ولی ما هر وقت یه دفعه پولدار شدیم این سروکلش پیدا میشه مثلا الان اینجوری شده

اهان پس از اون زنهای گشنه است ک کیسه دوخته برای زندگی تون .

مامانت مدیریت کنه .بره پوست زنیکه هرزه رو بکنه 

با اون خانوم نمیتونید کاری بکنید اگه این جوری ادامه پیدا کرد و زنگ زد مادرتون جوابش رو بده و بنشون ...

همین اتفاق افتاد و زنه با کولی بازی زنگ زد به بابام گفت که من برای کار زنگ زدم زنت باهام بد حرف زد

تمام واقعیتو یا نگفتی یا نمی دونی هیچ زنی الکی وارد زندگیه کسی نمیشه تا وقتی که از طرف مقابل تمایلی نباشه

می دونم حواسش بهم هست هر چند من اکثر اوقات ازش غافلم .خدای مهربونم بگذر از این بنده گناهکارت.
اهان پس از اون زنهای گشنه است ک کیسه دوخته برای زندگی تون . مامانت مدیریت کنه .بره پوست زنیکه هرزه ...

همین شوهر دومیش که طلاق گرفت پولدار بود اموالشو بالا کشید طلاق گرفت بعد ادای مظلوما رو در میاره

تمام واقعیتو یا نگفتی یا نمی دونی هیچ زنی الکی وارد زندگیه کسی نمیشه تا وقتی که از طرف مقابل تمایلی ...

عزیزم فقط این طوری بگم که زنه دنباله پوله خب ما زندگیمون جوریه که خیلی از لحاظ مالی بالا پایین داره الان فهمیده دوباره راه افتاده دنبال. ما

بار قبل بابام عذرخواهی کرد و تکرار نشد و الان که دوباره سر وکلش پیدا شده خیانت نشده ولی زنه داره شروع می‌کنه

چجوری توضیح بدم من بابام خیلی زود گول میخوره و این زنه ترفندش اینه که زنگ بزنه و دردودل کنه مثلا میا ...

پدرتون برخورد کنه باهاش ی برخورد سنگین دل بسوزونه ک گناه داره و فلان سوارتون میشه 

دختری با روح بنفش💜 

پدرتون برخورد کنه باهاش ی برخورد سنگین دل بسوزونه ک گناه داره و فلان سوارتون میشه 

باید باهاش صحبت کنم چون خبر نداره من میدونم  ولی زنه چراغ سبز نشون نمیده خوده چراغ سبزه