2777
2789

واقعا دارم کل حقیقتو میگم 

یه زنه خراب هست که با همه بوده ترسی از آبروش نداره 

خبر اومد ازدواج کرده بعد دوباره داره طلاق میگیره و پیاماش دوباره شروع شدن کلی زنگ میزنه و پیام میده بابام رد میده انقد زنگ زد که جواب داد دوباره میخواد بیاد تو زندگیمون. 

خیلی زبونش چربه همه میشناسنش انقد خرابه زنگاش شروع شدن فقط میخوایم بره بیرون بترسه ولی خب فکر نکنم چند بار جوابشو دادیم که بره ولی بیشتر پا پیچ میشه 

این نشد  یکی دیگه 

شماها چرا فکر میکنید ادم خیانتکار  فقط،یه نفر تو زندگیشه ؟ 

۱۰۰چ۰ خانم دیگه هم هستن باهاشون 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاماشو اینارو ببرید کلانتری یا جایی بگید مزاحمت ایجاد میکنه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

به جرم مزاحمت شکایت کنین ازش

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

پدرتونو اصلاح کنید اونم میره پی کارش 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
پیاماشو اینارو ببرید کلانتری یا جایی بگید مزاحمت ایجاد میکنه

خب نمیشه داستان درست میشه اخه چند وقت بوده تو زندگیمون 

یعد بابام جلو چشممون بلاکش کرد دوباره از خطای دیگه زنگ میزنه

پدرتونو اصلاح کنید اونم میره پی کارش 

عزیزم میدونی وقتی یکی اینقد پاپیچ میشه چطور اصلاح کنیم؟ مشکل زنس اینکه گفتم دوبار ازدواج کرده دومین ازدواجش رو دوباره طلاق گرفت و بچه هم داره تازه بچه هاشم باهاش همکاری میکنن

خب پدرت جواب نده.  هیچکس زوری وارد هیچ زندگی نشده. پدرت سیمکارتش رو عوض کنه. یا اصلا نمی خواد ...

اول خیالمونو راحت کرد بلاکش کرد زنیکه دوباره پیام داد از یه خط دیگه

شکایت کنید خو ازش 

چجوری توضیح بدم من بابام خیلی زود گول میخوره و این زنه ترفندش اینه که زنگ بزنه و دردودل کنه مثلا میاد غیبت شوهر قبلیشو و با خونوادش میکنه و بین خونواده منو اون شوهر دومش دو به همزنی میکنه خلاصه بگم مث بختک رو زندگی همس