2777
2789
عنوان

بیاید لطفا .....

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 55 پست
الان من چیکار کنم یکم توجه کنه بهم؟

به نظرم خودت در این رابطه بهش پیام بده و بهش بگو که چقدر رفتارش بچه گانه است اگر مقصر شما بودی صمیمانه ازش عذرخواهی کن اما در ادامه این مطالبی که بهش گفتم رو بگو ، بگو زندگی هزاران بالایی و پایینی داره کلی چالش داره اصلا یکی از خوبی های ازدواج اینه که آدم در برابر فردی متفاوت قرار میگیره و باید عاقلانه و عاشقانه چالش های پیش روش و مدیریت کنه ، بگو قهر کار آدمهای بزرگسال و بالغ نیست و اگر مشکل حل نشده ای هست باید در موردش صحبت کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش اینه شما هم کم محلی کن یکبار برای همیشه این قضیه رو حل کن. اگر پیام دادی و عذرخواهی کردی ولی ...

روزای اول منم بی محلی میکردم 

این اصلا نمیزاره من باهاش حرف بزنم تا میام حرف بزنم میزاره میره

این دادو بیدادشم کرده قهرم میکنه پروو

نبابا کارم از نظر خودم بد نبود ولی اون تاکید داشت که انجام ندم

اره بابا دیدمش ولی اون نه جوابمو میده نه اصن نگام میکنه انگار من وجود ندارم

ببین دیگه خیانت که نبوده ان شاءاله

هرچی که هست با صحبت باید حل بشه

تا کی میخواد قهر بمونه

مرد مگه قهر میکنه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

خب دختر خوب وقتی مسئله مهمی بود و چن بار هم تاکید کرده انجام نده شما مقصری معذرت خواهی درست حسابی کن ازش و براش توضیح بده تا ناراحتیش رفع بشه خودش خوب میشه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
پیامم بدم جواب نمیده ولی اینو بهش میفرستم

حالا تو بفرست اگه جواب نداد سرت و مشغول کاری کن و دیگه تا خودش نیومده جلو هیچ کاری نکن اوکی ؟ محکم باش این مسئله باید حتما حل بشه نمیشه که ، توی زندگی مشترک در آینده کلی اتفاق جورواجور و کلی چالش بزرگتر ممکنه بیفته این رفتار اصلا شایسته نیست 

ببین دیگه خیانت که نبوده ان شاءاله هرچی که هست با صحبت باید حل بشه تا کی میخواد قهر بمونه مرد مگه ...

نهههه بابا خیانت کجا بود 

خودمم نمیدونم کی میخواد آشتی کنه اولین باره اینجور میکنه

وقتی مقصری باید معذرت خواهی کنی و دل طرفت و به دست بیاری!!! شما تازه بی محلی کردی معذرت خواهیم نکردی منم بودم همین رفتار و باهات داشتم 

تو زندگی مشترک باید من ها بشه نیم من، دیگه خودت تنها نیستی که تنهایی برا زندگیت تصمیم بگیری یه شریکم داری 

همونطور که شما دوست داری نامزدت همسرت مطابق میلت باشه اونم همینو میخواد

نمیگم هر کاری اون گفت انجام بده نه ولی با دلیل منطقی و گفت و گو باید حلش کنی نه با لج و لجبازی 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خب دختر خوب وقتی مسئله مهمی بود و چن بار هم تاکید کرده انجام نده شما مقصری معذرت خواهی درست حسابی کن ...

این اصن نمیزاره من حرف بزنم تا بیام حرف بزنم میزاره میره