2777
2789

عزیزم چه مامان خوبی هستی 

اکثر تاپیک هایی که اینجوری زده میشه انرژی منفی داره و مامان خانومش میناله ولی معلومه شما خیلی قوی هستی  میتونی دوتاشونو مثل گل بزرگ کنی🌹🌹🌹🌹

و خدایی که به شدت کافییییست.........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم يه دختر چهارماهه دارم

از طرفي شاغلم و بعد نه ماه مرخصي بايد برم سر كار

كارمم جوريه كه اگه نرم درامد ندارم

همسرمم چون تك فرزند بوده همش ميگه پشت هم بياريم

نميدونم اصلا فكر به بچه ي بعدي درسته يا نه

ولي من از ترس همسرم رفتم اي يو دي گذاشتم كه ناخواسته نشه باز

دخترمو با اورژانسي باردار شدم😅

از طرف من اره ولی شوهرم خاستته و من نمیدونستم😄😄

خخخخ مبارکه عزیزم،حالاهم  هروقت کمک خواستی بگو بیا دسته گلتو جمع کن🤣😍

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اخه دوتا باهم

نترس از روزیش سهم روزی هر کس جداست خدا براش فرقی نمیکنه چه یک بچه چه دهتا روزیتون هرچقدر باشه همونه با یکی زیاد نمیشه با دوتا کم نمیشه
از تربیتش نترس اولی که درست ترببت کنی میشه معلم دومی از اولی بهتر تربیت میشه مثل تفاوت آموزس شفاهی با عملی
اگر از سختیش و رنج بزرگ کردنش میترسی بنظرم سهم رنج هر کس توی دنیا مشخصه منتها رنج شیرین داریم رنج تلخ داریم اگر رنج شیرین مادری کردن را نچشی رنج تلخ تنهایی ‌و غربت را خواهی چشید مثل کسی که رنج کار رو نچشه رنج فقر را خواهد چشید والی آخر
زرنگ باشید و قبل از اینکه رنج تلخ به سراغتون بیاد خودتون رنج شیرین را انتخاب کنید