2777
2789
عنوان

هعی من چرا شانسم این گهی شد؟

171 بازدید | 24 پست

نه راه پیش دارم نه راه پس 

موندم این دخترای همسنم تو جو‌درس وکنکور 

واز شانس گندم ازدواج کردم تو ۱۶سالگی والان ۱۷طلاق میخوام‌بگیرم اونوقت با اون دخترای فامیل که بعد از عروسیم عروسی کردن چقدر خوشبختن و بچه دار شدن چقدر زندگیشون خوبه💔 فقط منم که در حال طلاقم هعی یعنی خدا چقدر از من بدش میاد یعنی واقعاً چه گناهی کردم که خدا داره اینجور عذابم میده؟ یعنی چی میشد منم زندگیم خوب میشد همه این دخترای فامیل چقدر خوشبختن از بینشون فقط من 

دلیل طلاقت چیه عزیزم؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

همش با خودم حرف میزنم میگم من که خیلی آدم مذهبی ومعتقدی ام تا حالا دست از پا خاطر نکردم برعکس دخترای الان هیچ وقت سمت رل و‌دوس پسر واینا نرفتم

حتی الان که تو شرایط بد روحی هستم جلوی خودمو گرفتم با نامحرمی حرف نزنم....پس من گناهم چی بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی آینده تو توسط شانس نه بلکه توسط خود تو درست میشه شانس ۱ درصد هم تاثیر نداره

هر چقدر بیشتر تلاش کنی شانس بیشتری هم خواهی داشت منم ۱۷ سالمه و دارم واسه کنکور میخونم 

طلاق بگیر و واسه کنکور بخون تو تنهایی برای خودت کافی هستی تو نیاز ب هیچ مردی نداری

هیس سکوت کن بهانه نیار و فقط تلاش کن

زندگیتو با کسی مقایسه نکن همه از دور خوشبختن ...هر کسی یه غمی داره همیشه زندگیا صددرصد اوکی نیست..اونا هم مشکل دارن حتما ولی با سیاست و کمک گرفتن از مشاور زندگیشون رو نجات میدن...توام ناامید نباش و حسرت نخور گلم.هنوز سنی نداری تازه یکساله ازدواج کردی...تلاش کن زندگیتو حفظ کنی ..نشد ؟؟دنیا به آخر نرسیده میری یه حرفه یاد میگیری مستقل میشی هنوز هنوزا وقت داری انشاالله...پدر و مادرت چجور راضی شدن زود شوهرت بدن اخه؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دلیل طلاقت چیه عزیزم؟

شوهرم ادم‌ نیست یک حیوانه به ظاهر یه آدم متشخص با فرهنگ خوش اخلاق آنقدر خوب بود تو ۳سال که باهم عقد بودیم اما بعد عروسی یه آدم دیگه شد یه حیوان وحشی خائن  که معتقده زن اصلا ارزش نداره یه مرد سالاره راضی نمیشه پول بده منو گرفته برده تو غربت منو میزنه 💔 خیانت هم ک‌میکنه این خودش جدا وخانوادش هم جدا انگار خودشو وخانوادش متحد شدن علیه من آنقدر آزارم میدادن بخدا این حتی غریبه هم نیستا پسر عمم واقعا عممو به چشم یه شیطان میبینم فقط ظاهر نماز میخونن روزه می‌گیرن مسجد میرن حالم ازشون بهم میخوره سید هم هستن

همش با خودم حرف میزنم میگم من که خیلی آدم مذهبی ومعتقدی ام تا حالا دست از پا خاطر نکردم برعکس دخترای ...

گناهت اینه فک میکنی گناهی نداری

ولی عزیزم خداهست شاید باشوهرت رابطه ات خوب شد هزاران نفرو دیدم جلسه آخر طلاق برگشتن سر زندگیشون اگرم جداشدی شاید خدایکی هم سطح خودت برات کنارگذاشته و یه ازدواج بهتر کردی 

درکل هیچووووووقت ناامید نشو ازرحمتش

زندگی آینده تو توسط شانس نه بلکه توسط خود تو درست میشه شانس ۱ درصد هم تاثیر نداره هر چقدر بیشتر تلا ...

درسته من آدم قوی هستم که با وجود این شرایط بد روحی بازم درس رو کنار نزاشتم جوری خوندم‌امتحانای خردادو که نسبت به امتحانای پارسالم فکر میکنم خوب دادم 

من اتفاقاً سعی میکنم حالمو خوب کنم وفک‌میکنم یه جورایی دارم موفق میشم خیلی دارم رو خودم‌کار میکنم

ولی وقتی دخترای فامیلو میبینم بهم میریزم 💔 واقعا من وقتی تو اون زندگی بودم خیلی از نیازامو برطرف نکرده من آدم حسودی نیستم ولی واقعا عذاب میکشم اوناهم خیلی بهم دل و قلوه میدن استوری میزارن...

گناهت اینه فک میکنی گناهی نداری ولی عزیزم خداهست شاید باشوهرت رابطه ات خوب شد هزاران نفرو دیدم جلسه ...

درست شه؟؟ هه

خدا چند نفرو درست کنه؟خودش وخانوادش ده نفرن همشون دقم میدن 

حتی اگ‌ خدا بخواد درستش کنه مگ خواهراش میزارن با مامانش میشن ۵نفر 

شوهر زیر دست یه زن بزرگ شده اگر زیر دست مرد بود یه کوچولو امیدی بود ولی این مرد نیست

زندگیتو با کسی مقایسه نکن همه از دور خوشبختن ...هر کسی یه غمی داره همیشه زندگیا صددرصد اوکی نیست..او ...

من تو اون یکسال که باهاش بودم هرروزم ناراحتی بود هرروزم درد وعذاب بود تو دلم مونده بیاد طرفم محبت کنه بهم همش میرفتم سمتش می‌پرستیدمش ب همه چیش رسیده بودم ولی می‌دونی آخرش چیکار کرد ؟ با دختری از فامیل دورشون تصویری حرف میزد بهش میگفت میخوامت و فلان حرفا این خیانت نیست؟