2777
2789
عنوان

چی بگم به پسرم

798 بازدید | 28 پست

سلام خانوم گلا 

من نماز میخونم پسر ۹ سالم چند روزه شروع کرده باهام  نماز میخونه ...

تو دوره ماهیانم چه دلیلی بیارم برای پسرم که نماز نمیخونم؟

خودم نظرم اینه که بگم  مامانها چند روز در ماه نمیتونن نماز بخونن . اما خیلی بچه کنجکاوی هست و میگم خیلی زوده که از الان بخاد فکرش درگیر همچین چیزی بشه....

چه کنم به نظرتون؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پریود رو براش توضیح بده بفهمه که عادت نرمال و طبیعی هست و یعنی سلامتی از الان براش خیلی خوبه اینارو بدونه 

چرا میخواید تابو نگه دارید ؟ که بعدا هم دختر مردم رو بخاطرش مسخره نکنه

پسرت مگه دختره که 9 ساله نماز بخونه بعدم بگوش با باباش  نماز بخونه😶😶😶اصلا نیاز نیس یه پسر بچ ...

من نگفتم  خودش دوس داره 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

فکر نکنم ذهنش درگیر بشه اونقدر،میتونی بگی خانوم ها وضعیت جسمانیشون چند روزی نماز نمیخونن ،عوضش میتونی سر سجاده باهم قران بخونین.یا دعا بخونین.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

در هر صورت دروغ نگو بهش

اثر ددوغ صدبدابر بدتر از اینکه زود درمورد بلوغ بفهمه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بنظرم پریود رو براش توضیح بده بفهمه که عادت نرمال و طبیعی هست و یعنی سلامتی از الان براش خیلی خوبه ا ...

الانم روز اول پریود میخابم کلا استراحت میکنم و میگم ماهی چند روز کمرم درد میکنه و این و فهمیده دیگه 

اما حس میکنم برای کامل فهمیدنش خیلی زوده...

در هر صورت دروغ نگو بهش اثر ددوغ صدبدابر بدتر از اینکه زود درمورد بلوغ بفهمه

دروغ که اصلا 

فقط میخام جوری بگم که فکرش درگیر نشه و کنجکاوی نکنه

الانم روز اول پریود میخابم کلا استراحت میکنم و میگم ماهی چند روز کمرم درد میکنه و این و فهمیده دیگه& ...

علت نخوندن نماز رو کمر درد نگین چون بعدها فکر می کنه با هر بدن دردی دیگه نباید نماز خوند