2777
2789
نه بابا😂 پد روزانه  ازین کوچولو نازکا  اگر نزارم روزی چند بار باید لباس زیر عوض کنم&nb ...

خب اگه هر روز پد استفاده میکنی باعث نمیشه اون قسمت بیشتر از همیشه عرق کنه یا مرطوب بمونه و بو بگیره؟آخه میگن اون قسمت باید زیاد هوا بخوره چون تو رطوبت و تاریکی باکتری و قارچ بیشتر رشد میکنه و عفونت میاره 

مخصوصا که الان تابستونه تو خونه یه دامن بپوشید بدون لباس زیر یا لباس زیر نخی بپوشید هروقت لازم شد عوض کنید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خب اگه هر روز پد استفاده میکنی باعث نمیشه اون قسمت بیشتر از همیشه عرق کنه یا مرطوب بمونه و بو بگیره؟ ...

پد روزانه مثل نوار بهداشتی ضخیم و بزرگ نیست 

یه چیز نازک و کوچولوعه که فقط ترشحی چیزی باشه رو جذب میکنه

چون وسواس دارم نمیتونم لباس زیر نپوشم 

انقدر خودمو با ژل و شامپو بدن میشورم که بیشتر درگیر بیماری های زنانه میشم ولی خب متاسفانه دست خودم نیست 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پد روزانه مثل نوار بهداشتی ضخیم و بزرگ نیست  یه چیز نازک و کوچولوعه که فقط ترشحی چیزی باشه رو ...

میدونم پد روزانه چیه یه سری شوهرم به جای نواربهداشتی از همین پدا برام گرفته بود اشتباهی 😅دوتاش جای یه پد افاقه نمی‌کرد 😂

وای عزیزم زیاد حساس نباش اتفاقا میگن ژل شستشو اینا پی اچ اون ناحیه رو بهم میریزه باعث عفونت بیشتر میشه با آب خالی هم بشوری تمیز میشه بخدا وسواس کار شیطانه 

مادربزرگم همیشه میگه همه چیز رو آب تمیز و طاهر میکنه آخه گاهی منم واسه شستن ظرفی روفرشی ای چیزی وسواس میشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی