2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیر بد گذاشتن روت قدرت اینو داشته باش که بتونی به راحتی آدمای سمی رو از زندگیت حذف کنی هیچ چیز مهم ...

میدونی من هیچکار نمیکردم خب ینی ب معنای واقعی کلمه اُمل بودم . ولی چون با اینا رفت امد میکردم منم ب اون‌چشم میدیدن . 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

رابطه از راه دور اخه چطورى ميتونين از كسى كه دورين

میومد دیدنم هرروزم ویدئو کال داشتیم رابطمون خیلی خوب بود تا اینکه یهویی غیبش زد بعد ۶ ماهم برگشت ولی دیه نپذیرفتمش

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد
میدونی من هیچکار نمیکردم خب ینی ب معنای واقعی کلمه اُمل بودم . ولی چون با اینا رفت امد میکردم منم ب ...

میفهمم چی میگی گذشته دیگه حرصشو نخور

من نزدیک ۱سال تو لانگ بودم بااینک کات کردم بازبرگشت گف تحمل ندارم ،الانم بهش گفتم فقط رفیق باشیم چون ...

بنظرم اشتباهه چون آدم با کسی که عشق و دوس داشتنو تجربه کرده نمیتونه فقط رفیق باشه بازم اون حسا میاد سراغت و اذیت میشی بنظرم تصمیم درست تری بگیر

منم هی خودمو سرزنش میکنم چون اگه ادامه داده بودم تموم کرده بودم الان من کرونا باعث شد نرفتم کلاس ها ...

من ۲ بار رفتم همیشه شاگرد ممتاز بودم نمیدونم چرا ول میکردم  

بنظرم اشتباهه چون آدم با کسی که عشق و دوس داشتنو تجربه کرده نمیتونه فقط رفیق باشه بازم اون حسا میاد ...

من دوستدارم کات بشه ولی اون تحمل نداره میگ صبر کن شرایط خوب شه تابیام،منم فعلا گفتم رفیق باشیم ک یکم دلش اروم بگیره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من دوستدارم کات بشه ولی اون تحمل نداره میگ صبر کن شرایط خوب شه تابیام،منم فعلا گفتم رفیق باشیم ک یکم ...

هرچی خیر و صلاحتونه همون شه