2777
2789
عنوان

چالش:

58 بازدید | 13 پست

اگه ۲۰ میلیارد  پول پیدا کنید

دنبال صاحبش می‌گردید یا نگهش میدارید؟

صادق باشید همه😂

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به رو خودم نمیارم ک پیدا کردم😂

بعدم مگه کسی ۲۰ملیارد رو گم میکنه اخه😂😂😂😂ـمیدونی چندتا گوشی پول میشع

- سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیرهای خود را می پرستند..

دنبال صاحبش میگردم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

خیلی خدایی هیچ جوره نمیتونم با وجدانم کنار بیام برش دارم 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میدم به صاحبش ولی انتظارم دارم یه میلیاردشو بده بهم😌😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

قطعا پول حرام خوشبختی نمیاره

حرف حقیه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
نگه میدارم

خوبع که صادقی

نگه میدارم

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

الان بیست میلیاردو کی با خودش میبره اینورو اونور تا پیدا کنم ولی کارتشم پیدا کنم یجا ۲۰ میلیاردو نمیده بیرون ..

کلا خیال پول بیست میلیاردو بزارین کنارر😂😂😂

فک کنیم دو هزار پیدا کردیم اونم میندازم صدقه ...😂😂

برا عروس شدنم صلوات