2777
2789
عنوان

تایپیک قبلی...

28 بازدید | 0 پست

کبوتر اومد تخم گزاشت پریشب داشت تخمش میفتاد به بابام گفتم گفت به تخمش دست بزنیم میترسم به ترسه دیگه نیاد خلاصه دیروز تا ساعت های. سه تخمش بود دیگه نگاه نکردم چند ساعت بعدش اومدم نگاه کردم دیدم تخمش افتاده شکسته😢تو تراس هم فرش بود! بعد اگه تخم بود بهتر بود 

تخمه داشته جوجه میشده! بیشتر دقت کردم جنین کبوتره افتاده😭خیلی بد بود خیلی دلم به حال جوجه کبوتره سوخت هم به حال مادره فکر کنم یه تخم دیکه هم داره چون هنوز هست تو لونش 

این چه لونه گندی بود😭😭😭تا الان دو سه بار این اتفاق افتاده کبوتر ها اومدن تخم گزاشتن تخمشون افتاده شکسته😭😭خب نیان کلا 

نی نی یار لطفا سر چیزای الکی تایپیک هارو قفل نکن با تشکر 

از خواب بیدار میشم.. 🛌صورتم رو میشویم🧖🏻‍♀️صبحانه را میخورم🍛🍲و به مطبی که دارم میروم👩🏻‍⚕دندان های مردم مختلف را معاینه میکنم...😍و بر میگردم به خانه 🏠 خستم و رو تخت دراز میکشم🛏🧸و به عکس بچگی هایم نگاه میکنم... 👧🏻😍و میگویم :«دختره بچه ای که زود رنج بود الان رو پای خودش ایستاده و کار و کاسبی برای خودش راه انداخته و خانم دکتری برای، خودش شده👩🏻‍⚕🥺»و ادامه میگویم«دیدی ، خانومه خودت شدی😍😎»و از خستگی کم کم خوابم میبَرَد... 😴🛌به امید روزی که دندون پزشک خوبی بشم😍عاشق کره ام 😍و با حیوان ها مهربونم🦙🐫🦘ازم اصلا نخواین سنم رو بگم، تو خصوصی هم زیاد اصرار نکنین بگم به کمتر کسی میگم چند سالمه :) 🗿💔