2777
2789

بعد یه کد رهگیری  هم تو پیامکه ک نوشته اطلاعات بیشتر در سامانه ابلاغ و بعد از رویت ابلاغیه پیگیری حضوری شما الزامی است الان من باید چیکار کنم کسی سر در میارع شکایت کردنم پیچیده شده

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میدونی به منم بگو ، منم از یکی شکایت کردم اصلا نمیدونم چی میشه

بخدا ادمو پشیمون میکنن از شکایت الان نمیدونم باید کجا برم چیکار کنم 😐😐

اگه فرستنده نوشته پلیس یا قوه قضاییه درسته دیدی شماره نوشته اصلااااااا نزن رو لینک کلاه برداریه

اره قوه قضاییه نوشته دو سه روز پیش شکایت کردیم الان پیامک اومده

بلد نیستی برو کافی‌نت ابلاغیه رو کپی میکنه میده بهت  من همیشه از سایت ابلاغ الکترونیک میگیرم

همین پیامکو ببرم نشون بدم ؟

آهان خودتون از کسی شکایت کردین؟ آخه یکی از آشناها یه همیچین پیامی از شماره شخصی واسش اومده بود بعد کلیک کرده بود روی آدرس اینترنتی که توی پیام بود ۵۰ میلیون از حسابش پرید ( کلاهبرداری بود)

آهان خودتون از کسی شکایت کردین؟ آخه یکی از آشناها یه همیچین پیامی از شماره شخصی واسش اومده بود بعد ک ...

اره خودمون شکایت کردیم 

وای بنده خدا ؟؟ اتفاقا چند وقت پیشم همش برام پیامک میومد از بانک ملی ک ۱۴۰ میلیون عیدی براتون تعیین شده من اصلا نزدم روش همشون کلاه برداریه