من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. مهمنیست که نیستی مهماینه دیگه مهمنیستی!🙂🖤 ⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ نگاه نکن #ساکتم دهنم باز شه چیزایی بارت میکنم که معنیشو تو #گوگل سرچ کنی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب 🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔
لباس فروشي و اينا كه داخل كوچه فروش ندازه ( سمت ما بُود جمع شد ) ، من داخل كوحه ها سوپري ديدم ، الكتريكي ديدم ، لوازم كادو و وسايل تولد فروشي ديدم ( فروشش رو نميدونم )، چايخونه ديدم ( والله من مشتري اي نديدم هر وقت از دمش رد شدم ) ، فست فود هم ديذم ( فكر كنم بد نباشه چون تو اسنپ فود اينا هم ميتوني براي فروش بذاري )
ما به خیابون اصلی نزدیکیم یه کوچه فرعی نزدیک خیابون هست که کمتر رفت و آمد داره اما الان پنج شیش ساله دوتا مغازه توش هستن که خوب کار میکنن و تغییر نکردن یکی خدمات اینترنتی و پرینت و ثبت نام اینترنتی و این کارها و یکی دیگه هم سبزی خورد کنی غیر از این دوتا مغازه یک مغازه دیگه هست که هرچند وقت یکبار اجاره میشه اما جواب نمیده میبندن