2777
2789
عنوان

صبح بخیر توروخدا یکی بیاد کمکم کنه

287 بازدید | 34 پست

توروخدا یکی بیاد کمکم کنه

فقط بگید چیکار کنم 

گوش درد و گلو درد شدید دارم جوری ک از دیشب تا الان یک سرع درد داشتم تا الان بیدارم خوابم نبرده 

من تنهام مامانمم خوابه 

کسی نیس منو ببره دکتر  دارم سقت میشم 

انقد سرفه میکنم ک انگار گوشم و گلوم باهم داره منفجر میشه 

اصلا نمیتونم بزاق دهانم قورت بدم بدتر کوچک ترین چیز حتی اب بخوره گوشم و گلوم ب فنا میره از درد 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

چر ک خشک کن با مسکن بخور

آب لرم و عسل بخور

قرقره آب نمک کن

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاریسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت ۱ عدد(به مدت ۱۲ روز)

شبی یه قرص هیدروکسی زین   (یک ورق)

هر ۸ساعت ۱سر گایانفزین.(یک شیشه)

دعام کن😘

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کلاریسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت ۱ عدد(به مدت ۱۲ روز) شبی یه قرص هیدروکسی زین   (یک ورق) هر ۸ساعت ...

تا بری  داروهاتو بگیری کمی سرکه سیب و عسل و ابجوش قاطی کن بخور معجزست. مسکن هم بخور برای درد گوش ت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کلاریسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت ۱ عدد(به مدت ۱۲ روز) شبی یه قرص هیدروکسی زین   (یک ورق) هر ۸ساعت ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂الان صب کن من برم دم خونمون ببینم داروخونه چیزی نیس ☹️😐 اخه اینهمه قرص من تو عمرم نداشتم و ندارم و نخواهم داشت  انگار دارو خونه بابام در اختیارمه 

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂الان صب کن من برم دم خونمون ببینم داروخونه چیزی نیس ☹️😐 اخه اینهمه قرص من تو ع ...

اینارو گفتم که دیگه دکتر نری.نسختو پیچوندم😂😂ویزیت پرستاریم لطفا😂(پرستارم)

بالاتر گفتم فعلا چی بخور تا بعدا داروهارو بخری

چر ک خشک کن با مسکن بخور آب لرم و عسل بخور قرقره آب نمک کن  

مرسی عزیزم چشم برم نگاه کنم ببینم چ قرصایی داریم  ولی من فک نکنم قرص همون خشک کننده داشته باشیم 

فقط میدونم دارم ب فنا میرم 

الهی خدا خودش درد نده ب کسی 

دارم میمیرم