2777
2789
عنوان

عمل همورویید

4205 بازدید | 60 پست

دیروز انجام دادم بشدت درد دارم بیچاره شدم هزار بار گفتم غلط کردم مخصوصا وقتی پانسمان اصلی رو میخواستم در بیارم و جدا کنم 😢 عاقا اینا ک میگن عمل راحت و بیدردسریه همش دروغه 😑 بلندم کردن ک راه برم چن بار نزدیک بود از هوش برم 😑 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا؟؟؟؟؟ عمل اسکین تگ مقعد هم درد داره ؟ با لیزر انجام دادی ؟

نه جراحی. .. تا وقتی بی حسی چیزی حالیت نیس تا بی حسی میره درد وحشتناک شروع میشه تازه قبلشم ک بخاطر بی حسی کمردرد و دلدرد بدی گرفتم 

توي اب نمك بشين.  حتما نمك دريايي باشه.  هر عملي اولش درد داره هر عملي بالاخره بعد كه خوب ...

وای نمیدونی چقدر درد و سوزش داره بعداز در اوردن پانسمان بهتر شدم ولی هنوزم بده 🥲 باشه حتما انجام میدم

وای خدا دردم‌گرفت یا توضیحت 😮‍💨😮‍💨

😢 تو عمرم همچین درد بدی تجربه نکردم به پرستار شیفت گفتم چطور هی میگن عمل راحتیه حالیت نمیشه اصن.. گفت دروغه اتفاقا عمل سختی هم هس

نه جراحی. .. تا وقتی بی حسی چیزی حالیت نیس تا بی حسی میره درد وحشتناک شروع میشه تازه قبلشم ک بخاطر ب ...

هزینه اش چقدر شد عزیزم؟من یه اسکین تگ کوچولو دارم میگن سرپایی و با لیزر اوکی میشه،اینطوری گفتی ترسیدم 🥴

رفته بودم دکتر زنان،یه خانومی عمل کرده بود،بنده خدا مطب رو گذاشت رو سرش انقدر که درد داشت

منم اتاقمونو گذاشتم سرم.. همراه بقیه مریضا همش برام دعا میکردن.. نامردا یه مسکنم نمیدن دردت یکم اروم شه