2777
2789

خانما من با بوی سوختگی بیدار شدم دیدم پریز کولر انگار نصفش اب شده ودست زدم انگار اتیش بوود دیگه با هزار ترس هم سیم کولرراز پریز کشیدم بتظرتون خطرناکه چکار کنم شوهرم هم خونه نیس بدون کولر هم خیلی گرمه 

بله خیلی خیلی خطر ناکه احتمالا اتصالی کرده دست نزنید و اصلا روشنش نکنید چاره ای نیست گرما رو تحمل کنید بهتر از آتیش سوزیه خدایی نکرده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی خیلی خطر ناکه احتمالا اتصالی کرده دست نزنید و اصلا روشنش نکنید چاره ای نیست گرما رو تحمل کن ...

اره فعلا ک خاموش کردم شوهرم تا ظهر خونه نمیاد فعلا ک پنکه زدم برا بچه ها ولی دیگه میترسم ی وقت اتش سوزی نشه 

اره فعلا ک خاموش کردم شوهرم تا ظهر خونه نمیاد فعلا ک پنکه زدم برا بچه ها ولی دیگه میترسم ی وقت اتش س ...

کار خوبی کردی فعلا با پنکه سر کنید تا اتصالی درست بشه خدا رحم کرده متوجه شدی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
کار خوبی کردی فعلا با پنکه سر کنید تا اتصالی درست بشه خدا رحم کرده متوجه شدی 

عزیزم از سر شب جلو اینکه بخوابم بوش خیلی کم بود ب همسرم هم گفتم میگه ن خیال میکنی من  ک بویی حس نمیکنم 

عزیزم از سر شب جلو اینکه بخوابم بوش خیلی کم بود ب همسرم هم گفتم میگه ن خیال میکنی من  ک بویی حس ...

خداروشکر که اتفاق بدی نیفتاده احتمالا به فیوز فشار اومده عزیزم مشابهش برای منم اتفاق افتاده اینقدر داغ شده بود که کل سه راهی رو آب کرده بود مشکل از فیوز بود

خداروشکر که اتفاق بدی نیفتاده احتمالا به فیوز فشار اومده عزیزم مشابهش برای منم اتفاق افتاده اینقدر د ...

انشالله اینم مشکل خاصی نباشه بدبخت شوهرم از ساعت ۴تازمین ظهر میاد خونه