2777
2789
عنوان

کلاهبرداری اینترنتی

104 بازدید | 4 پست

واسه یکی الان داشتم‌ کامنت میذاشتم الان یهو‌ یادم‌ اومد

تمام کسایی که در اینستا یا روبیکا به عنوان مشاور فعالیت دارن همشون از بچه های شرکت هرمی بیز هستن و شما هر مشکلی ام داشته باشی تهش برات قهوه‌ گانودرما میفرستن و سرت کلاه میذارن و میلیونی ازت پول میگیرن

تاثیری نداره فقط اونا‌ اگه فروش بزنن پورسانت میگیرن و شما سرتون کلاه میره

مثال:

زگیل تناسلی،پسوزیاریس،مشاورین ترک اعتیاد،مشکلات جنسی،چاقی،لاغری،لاکچری‌کوین،گاتیو،واریس و…

مراقب باشید

مرسی که گفتی🌹

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین قهوه استفاده کردی تاثیر نداشت؟

من خودم یه تایمی گول خوردم و فروشنده این محصولات شدم و رضایتی ندیدم

نه تاثیری ندارن خیلیم گرونه

مثلا قهوه موکا گانودرما با ۲۰ تا ساشه(بسته کوچیک) ۷۰۰ هزار:/