2777
2789
عنوان

عنوان ندارد

95 بازدید | 23 پست

خلاصه میگم چون اصلا حالم خوب نیست.

شوهرم وضعیت اقتصادی نابسامانی داره، منم شاید پیش بیاد غر بزنم ولی در کل سخت نگرفتم هیچوقت.

امشب اومد خونه بی حوصله بود هی پرسیدم چته؟ یه هو بی مقدمه گفت خودتو نجات بده،برو.با من به هیچ جا نمیرسی.گفتم من موهام تا رنگ دندونام شه کنارتم.گفت جدی میگم،شریک بدبختیام نشو.بعدم گفت بزرگترین اشتباهم این بچه بود... چرا بدنیا آوردیمش.نمیدونم چرا دلم نشکست.فقط یه هو انگار درونم خالی شد،انگار دچار بی وزنی شدم.حالم اصلا خوب نیست.چی به سر مردم این مملکت اومد.... 

نمیدونم چرا اومدم اینجا بگم.نیاز داشتم به یکی بگم 

اصلا حالم دگرگونه،ناراحت نیستما انگار تهی شدم

عزیزم خوش به حال همسرت با همچین خانم خوب و مهربونی🤗

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

چقدر سخت عزیزم

کاش بتونی حتی شده تو خونه یه کاری بکنی و بشی کمک خرج 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته که مردممون خنده هاشون مصنوعی شده... جیبشون خالی شده، همین بی پولی بخدا زندگیارو خراب میکنه... یه جوون پول نداره ازدواج کنه، یکی هم که ازدواج کرده پول نداره زندگی و بچشو بچرخونه... خدایا به دادمون برس

آره،باید همین کارو بکنم

میتونی با یه کافه صحبت کنی 

کیک بپزی براشون 

یا ترشی درست کنی ببری سوپر محل برات بفروشه 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
آره واقعا. جوومونیمون تباه شد...

آره بخدا..همسر من کارمنده،پلیس مملکته تا پارسال ک ماشین داشتیم به عنوان شغل دوم میرفت اسنپ... الان ماشین نداریم، موتور داریم با موتور میره اسنپ... میخوام بگم ینی هیچ جوره دخل و خرج جور در نمیاد

ببینم سمت ما چی کشش داره

موفق باشی عزیزم 

نا امید نشو و استمرار داشته باش ایشالا که جا میفتی 

آره بخدا..همسر من کارمنده،پلیس مملکته تا پارسال ک ماشین داشتیم به عنوان شغل دوم میرفت اسنپ... الان م ...

خیلی شرایطمون غم انگیزه،شرایط خیلیامون... این دنیا به ما یه زندگی بدهکاره.ماها زندگی نکردیم فقط زنده بودیم

خیلی شرایطمون غم انگیزه،شرایط خیلیامون... این دنیا به ما یه زندگی بدهکاره.ماها زندگی نکردیم فقط زنده ...

ببین فقط داریم به این فکر می‌کنیم که چیکار کنیم کمتر در بیاد خرجمون... 13 میلیون حقوق میگیریم، 11 میلیونش میره به قسط... این یعنی فاجعه... دو نفر هم هستیم... ما سقوط کردیم به زیر خط فقر... سر سالم به عنوان عیدی یه تومن میریزن بهت از صدتا فحش بدتره... هوف باز یادم افتاد