2777
2789
عنوان

ولادت امام رضا ... حاجت هاتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهنی چی مواد غذایی

بسته کمک های مومنانه که موادغذایی برنج و روغن ومرغ رب این چیزا میدن منظورمه همیشه ایام ها به نیازمندا میدن دعامیکنم برای منم ازطرف امام رضامعجزه بشه وبیارن

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔
چرا من با پیامت قلبم گرفت؟؟ 🥺😭 کجا زندگی میکنی عزیزم  اگر نزدیک باشم کمکی از دستم  بر ب ...

قربونت عزیزم ببخشید ناراحتتون کردم حلالم کنین😔من خوزستانم

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔

التماس دعا💔

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11211718&slug=دنبال-معجزه-یا-فرصتی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نه عزیزم این چ حرفیه خیلی دوریم من اراکم 💔

🙏🏻🙏🏻💔