2777
2789
عنوان

به هیچکس اعتماد نکنید تاییدمیکنم هیچکس!

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی واقعا نمیدونستم همچین رفتاری در قبالم کنه امروز قشنگ مات موندم

عزیزم اشتباه ادمایی مثل ما خوش قلب بودنه

انقدر ادما بدیهای بزرگی درحق همین رفیقاشون میکنن ک بشنوی تنت میلرزع..این درسی که گرفتی رو هیچوقت فراموش نکن

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

https://s8.uupload.ir/files/-5915940219423667576_121_dqxj.jpg دقیقا همینه

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
چقدر حسود و بیشعوره، مجرده؟

ارع مجرده..من همیشع میدونستم خیلی حسوده...نمیدونم چراا بااهمچین ادمی۱۵سال دوست بودم مث سگ انداخامش بیذون اززندگیم الانم از کاری ک کردم خیلی خوشحالم

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
ما خانوما نمیدونم چرا دوست داریم تمام حرفها و رازهامون رو به دوستمون بگیم که خیلی اشتباهه، نمیتونیم ...

دقیقا 

من دیدم آقایون معمولا میریزن تو خودشون ولی ما خانما واقعا نمیتونیم😞💔

یکی از همکلاسیای دانشگام که مذهبی بود تعریف میکرد که یه بار از یه پسر خیلی خوشش اومده بوده ، کلا عاشق و مجنون شده بود ، ولی چون مذهبی بودن نمیتوسته بره به پسره بگه و...، بعد این میاد پیش دوستِ خیلی صمیمیش درد و دل میکنه، گریه میکنه و....

تا نگو دوستشم وقتی پسره رو میبینه از پسره خوشش میاد و میره به پسره زنگ میزنه و به این بهونه کل این قضایا رو بهش میگه و آبروی دختره رو میبره و....، در واقع از این دوستی سواستفاده کرد و رفت تمام درد و دلای دوستشو به اون پسره گفت و از این طریق خودش به پسره نزدیک شد. 😐

عزیزم اشتباه ادمایی مثل ما خوش قلب بودنه انقدر ادما بدیهای بزرگی درحق همین رفیقاشون میکنن ک بشنوی ت ...

حقیقتا من ذاتا خوش قلب و مهربونم ولی از آدما از بس ک زخم خوردم عوض شدم دیگه کمتر ب کسی مهربونی میکنم دیشب دوستم گف دارم میرم بیمارستان گفتم بسلامت

تا این حد تغیرم دادن!

یکی از همکلاسیای دانشگام که مذهبی بود تعریف میکرد که یه بار از یه پسر خیلی خوشش اومده بوده ، کلا عاش ...

وای اون دیگه خیلی حقیر و پست فطرت بود

نمیدونم چرا همجنسامون بیشترشون حسودن و ب همجنسشون رحم نمیکنن!