2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

50 بازدید | 2 پست

یه زمانی تابیک زده بودم ک دعا کنید مامانم سرطان نداشته باشه ک واقعا اصلا فکر نمی‌کردم سرطان داشته باشه اونم از نوع نادرش ک واسه معدش بود و معدشو کلا برداشتن و عمل کرد کلا زندگیمون عوض شد و خیلی درد ناکه واقعا چنین چیزیو واسه دشمنم هم نمیخام اینکه ببینی مادرت لاغر شده و زمانی که شیمی میشه سرشو میزاره رو پاتو گریه می‌کنه توهم ک از درون داری گریه می‌کنی و بخاطر روحیه مامانت جلوخودتو میگیری که اشکات سرازیر نشن واقعاا سخته خیلی سخته چطور بگم آخه  حدود یک هفته پیش آخرین جلسه شیمی درمانیش بود و میخان ک آزمایش بگیرن توروخدا دعا کنین صلوات بفرستین ک آزمایش پاک باشه ک دیگه نیاز به پرتو درمانی نداشته باشه میدونین ک مادر خیلی عزیزه تورو خدا دعا کنین بخدا من از درونم دیگه مردم خیلی سختی کشیدم 

انشالله بهتر از روز اول شون میشه و دوباره کانون خانواده تون گرم و صمیمی میشه

انشاالله هزاران سال سایشون بالا سرتون باشه و برای شما هم شادی از ته دل آرامش و آسایش بهترین بهترین ها را آرزو می کنم

به نیابت از شما و شفای مادر گرامی یک زیارت عاشورا هدیه می کنم به امام رضا علیه السلام انشالله ایشان به حق مادرشون حضرت زهرا سلام الله علیها مادر شما رو هم مورد شفاعت و شفا قرار بدن🌻

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم می‌گشایی «نـدانستـه نبنـدم»و درهایی که به رویم می‌بندی«به اصـرار نگشـایـم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.