2777
2789
عنوان

خواب راحتی ندارم

112 بازدید | 18 پست

سلام من شبا تا ساعت ۴یا۵صبح بیدارم وقتی هم می‌خوایم اصلا خواب راحتی نمیشم  چند بار از خواب میپرم ساعت ۹صبح بیدار میشم بزور البته فقط واسه اینکه بتونم شب بخوابم اما عصر ها انقد خوابم میگیره که مطمئنا اگه دراز بکشم خوابم می‌بره ولی نمی‌خوابم به امید اینکه شب بخوابم  بازم نمی‌خوابم 

چون تو اقدامم هیچ دارو یی نمیتونم مصرف کنم  آیا کسی بوده اینطوری باشه با دمنوشی چیزی خواب شب شو درست کرده باشه  

من ۱۲میخوابم اغلب

ولی امشب خوابم نمی‌بره 

نیم‌ساعته این پهلو اون پهلو میشم آخر اومدم اینجا🥲

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر اینجا گفت قبل خواب سه تا آیه الکرسی بخون و این برای من بدخواب معجزه کرد. 

بعد ببین در طول روز یه سرگرمی داشته باش که ذهنت مشغولش بشه و شب ها مشغولیت و نوشخوار ذهنی نداشته باشی و راحت به خواب بری

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اتفاقا فقط شبا همچی یادم میاد هرکاری میکنم بازم همونطوره

مال بیکاریه زیاده. من الان ه بافتنی دست گرفتم و یه دوره هم دارم شرکت میکنم ذهنم درگیر اون دوتا کاره برای همین هرز نمیره. چون کامل درکت میکنم چی میگی ولی ایه الکرسی هم تست کن یا کتاب خوندن. هرکاری که ذهنت روش متمرکز بشه و از اضافات دست بکشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....