2777
2789
عنوان

بندرعباسیای عزیز کمکم کنید

3536 بازدید | 13 پست

ما داریم مهاجرت میکنیم بندر، لطفا محله های خوب شهر برای سکونت رو بهم معرفی کنید، و اینکه دبستان خوب پسرانه غیرانتفاعی با آدرسش، و آدرس مدرسه تیزهوشان پسرانه دوره اول کجاس، ممنون میشم ازتون

تعداد رای : 3
نظرسنجی
..
3
100%
.
0
0%

غیر انتفاعی یعنی چی

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بندر عباس  گلشهر   قسمت رسالت شمالی وجنوبیش خوبه  البته جاهای دیگشم خوبن ولی من خودمم ...

مرسی عزیزم که اومدی، شنیدم گلشهر نسبت به بقیه جاها هواش مرطوبتره، درسته؟ میگن نزدیک دریاس؟ بعدش من بلوار امام خمینی و دانشگاه رم شنیدم اینام نزدیک گلشهرن

غیردولتی عزیزم

خدا فقط بهت صبر بده 

بندریا با غیربومی ها بد هستن و سرحدی  خطاب میکنن و هزینه های معیشتی بالاس و برخورداشون جالب نیست اصلا

طرز تفکرشون اینه مهاجرا ریختن بندر از منابعشون استفاده میکنن و پول خوب درمیارن وحقشون این نیست

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
خدا فقط بهت صبر بده  بندریا با غیربومی ها بد هستن و سرحدی  خطاب میکنن و هزینه های مع ...

چه بد😔 راستش ما بین کیش و بندر باید یکیو انتخاب میکردیم، کیش شنیدم خیلی خوبه ولی به خاطر مدارس بچه ها و اینکه امکانات کیش کمتره بندر رو انتخاب کردیم، البته از جزیره بودنش هم ترسیدم ک مشکلی پیش بیاد پرواز به موقع نباشه

چه بد😔 راستش ما بین کیش و بندر باید یکیو انتخاب میکردیم، کیش شنیدم خیلی خوبه ولی به خاطر مدارس بچه ...

ایشالله که همه چیز بهتریناش براتون رقم بخوره و بهترین خاطرات زندگیتون توی بندر باشه 

من خودم از برج ۱۱اینجام نوع برخورداشون خیلی اذیتم میکنه و کلا شهرداری شهر ضعیف عمل کرده و بهداشت بعضی مناطقش پایین هست 

با غیربومی ها نمیجوشن و انتظار همسایه خوب ازشون نداشته باش 

البته خوبی که داره سر هرکی توی زندگی خودشه و کاری به کارشما ندارن

میتونم بپرسم شغل همسرتون مربوط به پتروشیمی هست یا نه؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
مرسی عزیزم که اومدی، شنیدم گلشهر نسبت به بقیه جاها هواش مرطوبتره، درسته؟ میگن نزدیک دریاس؟ بعدش من ب ...

اره اینا هم گلشهر    هستن  ولی من  کلی دوست بندری دارم  تا حالا رفتار بدی ازشون ندیدم   دخترمم مدرسه   باهاشون میره 

ایشالله که همه چیز بهتریناش براتون رقم بخوره و بهترین خاطرات زندگیتون توی بندر باشه  من خودم ا ...

مرسی عزیزم و همچنین برای شما گلم، نه کار همسرم آزاد هستش 

ایشالله که همه چیز بهتریناش براتون رقم بخوره و بهترین خاطرات زندگیتون توی بندر باشه  من خودم ا ...

وای دقیقا همه حرفای منو گفتی مردمش اصلا غیربومی رو آدم حساب نمیکنن بشدت هم پرروعن من دوساله اینجام یعنی یه رفتارایی از همسایه هام دیدم که بگم هیشکی باور نمیکنه البته همه جا خوب و بد داره ولی این که میگن مردم بندر خونگرم و مهمون نوازن همش الکیه امکانات تفریحی نداره و از نظر بهداشتی ضعیفه علنا دارن فاضلابو تو دریا خالی میکنن امیدوارم استارتر همسایه های خوبی داشته باشه اینجوری خیلی براش راحتتره

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))
وای دقیقا همه حرفای منو گفتی مردمش اصلا غیربومی رو آدم حساب نمیکنن بشدت هم پرروعن من دوساله اینجام ی ...

همدردیم خواهر

از قدیم گفتن هنوز نرفتی بندر که بگی وای بربندر

مهمون نواز وخونگرم کجا بود طلبکارمونم هستن وغیربومی هارو سرحدی هار خطاب میکنن

همدردیم خواهر از قدیم گفتن هنوز نرفتی بندر که بگی وای بربندر مهمون نواز وخونگرم کجا بود طلبکارمونم ...

خیلی سخته باورت نمیشه من یه رفتارایی دیدم که افسردگی گرفتم ما دوساله اینجاییم نوه صاحبخونمون وقت و بی وقت میاد خونمون و منم چون بچس چیزی نمیگم ولی یبار دختر من دنبال دخترش رفت تو حیاطشون یه طوری رفتن بیرونش کردن ک انگار حیوون اومده خونشون بعد اون رفتارشون هنوزم از رو نرفتن هروقت دلشون میخاد کلید درحیاطو دارن بدون اجازه درو باز میکنن بچشونو میارن تمام زندگیمو بهم میریزه بارها شده رو فرشم جیش کرده ولی بخاطر دخترم هیچی نگفتم ولی رفتار اون روزشون ک اونطوری با دخترم رفتار کردن رو هیچوقت فراموش نمیکنم ما دوساله اینجاییم هنوز خونه اونا رو ندیدیم درحیاط ک میرم دخترم بازی کنه میخان برن خونشون به همه تعارف میکنن الا من از این بی احترامیا متنفرم من همیشه محبت کردم ولی خب چیکار کنم ک اینا قوم الظالمین و غریب کشن

الانم قراره چندهفته دیگه از اینجا بریم حالا فهمیدن ک بریم هیشکی نمیاد تو این خونه چون خیلی قدیمی و داغونه و کنارش تعمیراتیه و همیشه سروصداس ولی ما مجبور بودیم این خونه بشینیم ..فهمیدن بریم بچشون تنها میشه و همبازی نداره.. هیچوقت رفتار بندریا از ذهنم نمیره شاید اینا اینطوری بودن و بقیشون اینطور نباشن ولی من ک خیلی دلم شکست و اصلا خاطره خوبی از شهرشون ندارم

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))