2777
2789

حسادت با غبطه خوردن فرق داره 

حسادت ریشه آدمو میسوزونه چون آدم چشم نداره موفقیت و خوبی کسیو ببینه

اما غبطه خوردن به موقعیت یکی در عین اینکه حس بدی به موقعیتش نداری تلاش میکنی خودتم بکشی بالا و طرف مورد نظر برات انگیزه مثبت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا هر چی حسود اطرافم هست به همه چی میرسه ولی لذت نمی بره

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍

اونی که شما میگی حسادت نیست اسمش غبطه خوردن هست که باعث تلاش و پیشرفت میشه،حسود فقط میخواد طرفو بکشه پایین درحد خودش نه پیشرفتی می‌کنه نه هیچی

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..

پیشرفت میکنه اما با ترکوندن خودش..... جاریم رفته اموزشگاه اون یکی جاریم از حسادت ب این جاریم فوری رفته اموزشگاه😐با اینکه هیچ مهارتی توی اون زمینه نداره

ی جاریم شاغله همون جاری حسودم رفته ازمون بده برا دانشگاه😂

من21سالمه لباسام طبیعتا امروزی و قرتیه

جاریم33سالشه داره از چادر در اوردن میرسه ب پیراهن پوشیدن!!! چرا چون حسادت میکنه ب همه چی

حسادت به پیشرفت بقیه. غرورتو تحت فشار میزاره ک چرا اون پیشرفت کنه من نکنم چرا اون کار کنه من نکنم چرا اون پس انداز کنه من نکنم

وگرنه این ک چرا اون عمل کنه من نکنم

چرا اون. اینو بخره من نخرم

چرا اون فلان کنه من نکنم جلو پیشرفتتو میگیره

مگه از تو نظر خواستم! اگه تو یه تایپکی نظرت با من فرق داشت ریپلای نکن اه ؟
اونی که شما میگی حسادت نیست اسمش غبطه خوردن هست که باعث تلاش و پیشرفت میشه،حسود فقط میخواد طرفو بکشه ...

نه اتفاقا حسادت میکنه راضی نیست حتی خواهر خودش پیرفت کنه از بدبختی کسی لذت میبره فقط

اونی که شما میگی حسادت نیست اسمش غبطه خوردن هست که باعث تلاش و پیشرفت میشه،حسود فقط میخواد طرفو بکشه ...

یکی از بستگانه ما حسوده ینی تابلو حسوده اگه ببینه یکی هم سن و سال خودش ی تیکه طلا خریده یا حتی ی مانتو از حسودیش مبارک باشه هم نمیگه

ولی هر روز داره پیشرفت میکنه خدا زیادش کنه ولی هر کی جای اون باشه اصلا حسودی نمیکنه چون کم و کسر نداره تو زندگیش البته اگه قیافشو وهیکلشو فاکتور بگیریم

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
یکی از بستگانه ما حسوده ینی تابلو حسوده اگه ببینه یکی هم سن و سال خودش ی تیکه طلا خریده یا حتی ی مان ...

اگه اینارو که شما گفتی فاکتور بگیرن دیگه چیزی براش نمیمونه ببخشید 

آقا هستم
یکی از بستگانه ما حسوده ینی تابلو حسوده اگه ببینه یکی هم سن و سال خودش ی تیکه طلا خریده یا حتی ی مان ...

اون از درون داغونه هیچوقت آرامش نداره،همیشه در حال مقایسه اس،شما قطعا فقط ظاهرشو می‌بینید ...

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..
اون از درون داغونه هیچوقت آرامش نداره،همیشه در حال مقایسه اس،شما قطعا فقط ظاهرشو می‌بینید ...

بله فقط ظاهرشو میبینم چون موزیه

خدا بهش آرامش بده تا از زندگیش لذت ببره

چون واقعا چیزی کم نداره خونه ماشین شوهر خوب بچه 

نمیدونم نمیشه قضاوتش کرد 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13