2777
2789
عنوان

سوال راجبه کم کردن وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 27 پست

به نظرم روشت اشتباه هستش گوشت خیلی لازمه  پروتئین روند لاغری رو بیشتر میکنه رو نخوردی بعد چیپس و پفک خوردی

من فردا میشه ۲ ماه که رژیم دارم حدود ۱۰ کیلو و ۲ سایز کم کردم روزی هزار کالری خوردم نیم ساعت ایروبیک کار کردم 

با افتخار چادری ام

چون نبوده نخوردم

میفهمم چی میگی الن ههمون تو سختی هستیم 

ببین غذا تو داری میخوری هر وقت اخساس کردی که دیکه سیر شدی یعنی دلم میخاد بخوریا ولی خب نخور پاشو سیر سیر نشو از سفره بلند شو

بعد شیرینیجات رو حذف کن خیلی خیلی کمش کن

پفک وچیپس اومد تو خونه دوتا تیکه کوچولو بخور

سالم خوری کن. کم کم و اهسته لاغر میشی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم روشت اشتباه هستش گوشت خیلی لازمه  پروتئین روند لاغری رو بیشتر میکنه رو نخوردی بعد چیپس ...

میشه لطفااااااااا ی ایدی چیزی بدی باهات درارتباط باشممم منم راهنمایی کنی لطفا

میچلوسی یعنی چی

پوست مو ناخن بافت های ارزشمند بدن از بین میرن 

سعی کن اگر نمیتونی بخری و مصرف کنی مولتی ویتامین بخوری حداقل زینگ هم بخور

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من قدم ۱۵۵ وزم ۷۴ شکم دارم بازوهام بزرگ شده.. میخام لاغر کنم ولی اراده ندارم 

همون سالم خوری کنی بهتر خستم نمیشی کم کم لاغر میشی

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
همیشه قصه دارم همیشه ناراحتم  هیچوقت نتونستم لباساییکه دوسدارمو تن کنم

منم همیشه تپل بودم میفهممت.   قبل ازدواج لاغر کردم. بعد ازدواجم لاغر بودم تا حامله شدم بعدم دیگه بی استراحت زاییدم.😅. خدا بخاد. دیگه نمیزایمم و خوش اندام میشوم. من چون شیر میدم نمیتونم خیلی کم بخورم ولی یکم حواسمو جمع کردم. چیز اضافی نخورم. دارم تغییر رو احساس میکنم. لاغ. شدم

منم همیشه تپل بودم میفهممت.   قبل ازدواج لاغر کردم. بعد ازدواجم لاغر بودم تا حامله شدم بعد ...

هعی دلم خونه شکمم انداممو ضایع کرده 

اصلا دوسندارم برم خرید

اصلا دوسندارم عکس بندازم 

نمیدونم چیکارکنم

هعی دلم خونه شکمم انداممو ضایع کرده  اصلا دوسندارم برم خرید اصلا دوسندارم عکس بندازم  ن ...

همت کن لاغر میشی 

یکمم فعالیت رو بیشتر کن

میشه لطفااااااااا ی ایدی چیزی بدی باهات درارتباط باشممم منم راهنمایی کنی لطفا

والا من اصلا توی پی وی با هیچ کس صحبتی نمیکنم خیلی سختم هست ولی اگر خواستی ریپلای بزن اگر بلد باشم حتما بهتون میگم

با افتخار چادری ام