2777
2789
عنوان

بابام میخواد باهام صمیمی شه ولی..

281 بازدید | 10 پست

تو یکی از تاپیک هام گفتم متوجه شدم بابام با بعضی خانوم ها چت میکنه و به مامانم خیانت میکنه، دیگه ازون موقع که باهاش حرف زدم نکرده، اما من دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم احساس میکنم دوست دارم هایی که به مادرم می‌گفته دروغ بودن 

رفتارم باهاش سرد شده دست خودم نیس انگار از چشمم افتاده تا قبلش خیلی باهاش خوب بودم رابطمون عالی بود درد و دل میکردم،

اما الان شدیم غریبه، سعی میکنه باهام شوخی کنه برام چیز میزایی که میدونه دوس دارم بخورم می‌خره به بقیه میگه بگین بهش براش خریدم،

اما من نمیتونم واقعا، خیلی دلم ازش گرفته انگار از چشم افتاده واقعا ناراحتم کاش همه چی عین قبل شه

وسط امتحانات نمیتونم بخونم💔

پر بغضم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه که پشیمون شده و انقدر تو رو دوس داره که به حرفات گوش کرده عزیزم و به کار اشتباهش ادامه نداده.

تو هم دیگه باهاش خوب باش هر چی باشه باباته خدای نکرده اگه نباشه بعد میفهمی چقدر مهمه نقش پدر تو زندگیت

حق داری  مادرت هم خبر داره از کاری که پدرت کرده ؟

نه

قبلا هم با یه خانومی چت کرده بود به مامانم گفتم حل شد تا الان چیزی نبوده اینو هم چون لپتاپ من یه مدت دستش بود با اون چت کرده بود متوجه شدم

این مورد رو نگفتم به مامانم دوست نداشتم اعصابش خورد شه

عزیزمممم  چند سالته؟  هر چیم باشه باباست بدترین بابای دنیا هم ک باشه اگه نباشه دنیا برات ...

من 17 سالمه 

آره خودم هم میدونم مشکل زناشوییه اما خب این وسط بچها هم آسیب میبینن💔

خدا پدرتون رو بیامرزه💓

من 17 سالمه  آره خودم هم میدونم مشکل زناشوییه اما خب این وسط بچها هم آسیب میبینن💔 خدا پدرتون ...

آره درسته حقم داری 

ببخشید احساساتی شدم یچیزی گفتم 

ممنون عزیزم 💓🌹

مهم اینه که پشیمون شده و انقدر تو رو دوس داره که به حرفات گوش کرده عزیزم و به کار اشتباهش ادامه نداد ...

صد در صد درست میگین

این اتفاق قبلا هم افتاده بود من همش 12 13 سالم بود فک کنین چت هاش با یکی دیگه رو دیدم چقدر بهم ریختم تاحالا همچین چیزی تو زندگیم ندیده بودم 

حس میکنم ایندفعه دیگه تیر خلاص زده شد💔