fatemehhawra مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 589 عنوان دلم گرفته 75 بازدید | 5 پست قبلا کارهای زیادی منو خواهرم با هم انجام میدادیم ولی از وقتی با یه دختره صمیمی شده اننگاری خواهرشو یادش رفته بعضی وقتا خیلی دلم میگیره ناراحت میشم برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا 1402/03/09 | 21:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یارااااااا عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1170 بیخیال 🙂💔 من که از اونایی توقع نداشتم اینقدر اذیتم کردن که دیگه فقط بیخیال شدم خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 2281 منم امروز عجیب دلم گرفته😅💔کلا میگم خب که چی.. احساس میکنم اصلا من چرا اینجام دارم چیکار میکنم.. چرا..میدونی کلا.. •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
fatemehhawra مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 589 میرم خونشون انگار نه انگار یا سرش تو گوشیه داره باهاش چت میکنه یا داره باهاش حرف میزنه یا ایننکه میگه خوابم میاد میره تو اتاق چت میکنه هییع خدا برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا
fatemehhawra مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 589 بیخیال 🙂💔 من که از اونایی توقع نداشتم اینقدر اذیتم کردن که دیگه فقط بیخیال شدم میخوام بیخیال باشم ولی سخته برامدارم تلاشمو میکنم که حتی بهش زنگ نزنم برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا
fatemehhawra مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 589 منم امروز عجیب دلم گرفته😅💔 کلا میگم خب که چی.. احساس میکنم اصلا من چرا اینجام دارم چیکار میکنم.. ... درک میکنم چی میگی برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا