2777
2789
عنوان

خیلی افسرده شدم با این شوهر😓😓

937 بازدید | 64 پست

خیلی پر شور انرژی بودم سر جام بند نبودم تو سن ۱۷ سال مثل احمقا ازدواج کردم و با کی ؟با کسی که به شدت بدل بود 

اون سن خاستگار زیاد داشتم به خاطر شرایط خوب خونوادگیم  تک دخترم ولی چون این فامیل بود و منم تو احساسات بهش جواب مثبت دادم اون موقع تک فامیل بود از نظر قیافه تصمیمم فقط از سر احساس بود و نوجوانی تو عقدم فهمیدم بد دله ولی انگار چون تمام مردای فامیل همین بودن فک میکردم طبیعیه این گیر دادن به من 

الان که ۳۱ سسالمه و به قولی عاقل شدم و بچه دارم خیلییییی اذیت میشم ازینکه حتی سر کوچه نمیزاره برم یا باید هزار بهانه خرید و بچم و بیارم تنها برم خودشم میبرم بیرون ولی اگه خودم بگم هی بهش تازه همش میگه تو خیلی در دری هستی زن باید تو خونخ باشه با اینکه اصلا خونواده خودش اینطور نیستن و خواهراش مدتم بیرونن من اگه حتی با مامانم برم بیرون یه روز تا یه هفته میگه تازه بیرون بودی چه خبره ؟؟؟مثلا میگه چون اون روز رفتی استخر جمعه دیگه نمیبرمت با دوستام میرم و این حق و فقط به خودش میده برا من ازین خبرا نیست 

الان واقعا افسرم خستم داغونم با این رفتار پیرم کردههه منم خیلی زود زود حوصلم سر میره گریه میکنم حالم بد میشه ولی مهم نیست براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووووو از 17سالگی تا الان تحمل کردی کم نیس پس صبرت زیاده همچنان تحمل

اره تحمل و صبر واقعااا

الانم نمیشه بعد این همه سال سر این موضوع طلاق گرفت فقط راهکار میخوام و نحوه برخورد باهاش

باور کنید بعد ۱۸ اصلا آدم تفکراتش ی شکل دیگ میشه 

قبل ۱۸ ازدواج نکنید به هیچ‌وجه 

قبل ۱۸ آدم خوشش میاد طرف گیر بده . فک میکنه خیلی دوسش داره 

بعد ۱۸ یکی بهت گیر میده دوس داری با پشت دست بزنی دهنش

ببین

میتونی تعییر بدی؟ 

نه

پس حال خودتو عوص کن

برای خودت توی خونه برنامه بچین

ورزش کن

کتاب بخون

اون الان همسر و پدر بچه ات هست

پس باید زندگی کنی

اما خودت حال خودتو خوب کن

سنی نداری

هم بخاطر خودت هم بچه ات که نیاز به یک مادر شاد داره

اره تحمل و صبر واقعااا الانم نمیشه بعد این همه سال سر این موضوع طلاق گرفت فقط راهکار میخوام و نحوه ...

ب حرفاش گوش نده تنها راهت همینه

والا خیلی تحملش کردی

من بابام بددل بود مامانمم ی ادمی ک خودش باید رییس باشه دوماهم بود جدا شدن از هم کلا4ماه باهم زندگی کردن!!!! اینهمهههه ساااااال