2777
2789
عنوان

عمل بیضه کودکان

167 بازدید | 15 پست

بچه ها پسرمو امروز بردم دکتر و دکتر گفت که باید خیلی زود عمل کنه و یدونه بیضه داره  چهارسال و ده ماهشه دارم سکته میکنم😭😭😭تو روخدا اگه کسی تجربه داره بگه. فردا باید سونو گرافی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه   یدونه داره اون یکی پایین نیومده

نگران نباش، اگر نیاز به عمل باشه عمل میکنن خوب میشه دیگه،یکی از اقوام ما هم یک بیضه داره و یک جین هم بچه،دکتر گفته بود اگر تو بچگیش پیگیر میشدن درست میشد ولی الآنم زندگی عادی داره

من خودم اصلا متوجه نشدم 😭😭

چی بگم والا باید چک میکردی.احتمال اینکه اون بیضه دیگه کارائی نداشته باشه زیاد چون دمای کیسه بیضه 34 هستش و دمای بدن حدود 36 و نیم.حالا که فهمیدی سریع تر به فکر درمان باش

چی بگم والا باید چک میکردی.احتمال اینکه اون بیضه دیگه کارائی نداشته باشه زیاد چون دمای کیسه بیضه 34 ...

ممنونم از نظرت عزیزم.  ولی حتما توی شرایطی بودم که نمی تونستم   هرچی خدا بخواد همونه.  ولی منم تا جایی که توان داشتم مادری کردم بازم ممنونم

نگران نباش، اگر نیاز به عمل باشه عمل میکنن خوب میشه دیگه،یکی از اقوام ما هم یک بیضه داره و ...

ممنونم وااقعا قربونت برم که با حرفات انگیزه دادی. من از وقتی شنیدم مادریمو زیر سوال بردم  

ممنونم از نظرت عزیزم.  ولی حتما توی شرایطی بودم که نمی تونستم   هرچی خدا بخواد همونه. &nbs ...

عزیزم من که جسرات نکردم که شما مادری نکردی.حتما و قطعا شما بهترین مادر برای فرزندتون بودید.فقط متاسفانه بعضی مادرای ما اطلاعات دقیق در مورد بدن بچه هاشون ندارن