2777
2789
عنوان

خونه مامانم بودم رفتم در اتاق خواهرم.... بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 111 پست

من با دیدگاههای مذهبی و... کاری ندارم. اما نیاز جنسی در انسان طبیعیه و بهتره که در حد نرمالش رفع بشه. اتفاقا اگر در حد نرمال باشه و با رعایت اصول صحیح بازدارنده خیلی از مشکلات بعدی هم هست. اول مطمئن شو که داشته اونکار رو میکرده. اگه به یقین رسیدی، مثل دو تا یه ادم بالغ باهاش حرف بزن و راهنماییش کن. در کل چیز خیلی بدی نیستش که اینطوری واکنش نشون میدید! اگه خودت نمیتونی ببرش پیش یه روانشناس نوجوانان که راهنماییش کنه.

اصلااا پیش ما نمیاد اصن یه جوریه همیشه تو اتاقه بعضی وقتام میگه غذا ببرن اتاق براش مامانم اینا

قابل توجه اون خانمی که میگفت بچه باید آزاد باشه !!!

خواهر برو جستجو ایمن رو گوگلش فعال کن .

از طریق گوشی خودتون وصل بشین بهش از طریق family link

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیک ۱۰ دیقه اونجا بودم چی شد خارشش تموم نشد؟ اصلا یه وضعی دارما

عزیزم

اگر ده دقیثه بود که حتما داشته می خارونده...

آخه ده دقیقه ؟!!!!

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

شایدم با پشـــــــ ماش بازی میکرده😁

بگم منم باهاشون بازی میکنم میخندی بهم ؟ 😂 

بعضی وقتام که اونا رو میزنم موهای دستمو با دندون می کنم 🤣

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!

شاید بیچاره عفونت داره 

نگاه کردی اخرش حالش چجوری بود خب؟ منم سر عفونتم بعضی وقتا خارش میگیرم  البته بعضی وقتا هم بغل رونم خارش میگیره باید اونجوری بخارونم

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

قابل توجه اون خانمی که میگفت بچه باید آزاد باشه !!! خواهر برو جستجو ایمن رو گوگلش فعال کن . از طری ...

گلم

میشه بیشتر توضیح بدیر؟

چکار باید کرد ؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

بهترین جواب👏👏👏👏

من خودمم یه خواهر ۹ ساله دارم، سعی میکنم از این جهات بهش نزدیک بشم که اونم منو دوست خودش بدونه همه چیو بهم بگه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اول باید دید روابط استاندارد تو خانواده تون چطوریه؟

اصلا شما اجازه داری شخصا به چنین موضوعی ورود کنی؟

مادرتون ناراحت نمیشن اگه بفهمن؟

شاید بهتره اول به مادرتون بگید

ولی در کل اگه میگید بیشتر تو اتاقه و روابطش یه جوریه و اینا یعنی خیلی زودتر باید خانوادتون یه فکری به حالش می کردن

اسی به زبون خواهرش میگه شور نزن

موقع حرف زدن فکر کنید تا بقیه شور بی فکری شمارو نزنن🙄

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
قابل توجه اون خانمی که میگفت بچه باید آزاد باشه !!! خواهر برو جستجو ایمن رو گوگلش فعال کن . از طری ...

ببین تو گوشی من جست و جو امن فعاله لامصب با سی سال سن و دوتا بچه 

هر کاری هم میکنم گوشیه میگه سیستم اجازه نمیده تو خودت نمی‌فهمی ما بیشتر میدونیم🤣