امروز خونه مامانم بودم خواهرم ۱۳ سالشه در اتاقش نیمه باز بود میخواستم برم پیشش که یهو دیدم خیلی ببخشید دستش تو شلوارش بود و با گوشیش نمیدونم چی میدید وای خدا دارم دیوونه میشم ازون موقع یعنی خود.ار.ضایی میکنه؟ چیکار کنم بهش بگم باهاش حرف بزنم؟ دارم دیوانه میشم😔 توروخدا مراقب بچه هاتون باشید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همیشه پامو اینجوری میخارونم 😁 دوستانه ازش بپرس چیکار میکردی و ازین حرفا..
لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین 👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :)) آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :) این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!
نزدیک ۱۰ دیقه اونجا بودم چی شد خارشش تموم نشد؟ اصلا یه وضعی دارما
ده دقیقه آفرین بهش واقعا
تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
باهاش صحبت کن اینجور بگو من خواهرتم محرمتم اگه عفونتی خارشی چیزی داری بگو با هم میریم دکتر جلوه خوبی نداره دستت تو شلوارت باشه و عفونتم اگه ماندگار بشه خطرناکه
اینجور بگو ببین واکنشش چیه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بنده خداحالااول مطمئن شوبعدبهش کمک کن برای چشماش ضررداره حافظش کم میشه زیرچشمش سیاه میشه بهش کتاب بده بخونه مثلاغیرمستقیم بگویکی این کاروکرده فلان عوارضوگرفته