2777
2789
عنوان

خونه مامانم بودم رفتم در اتاق خواهرم.... بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 111 پست
وای خدا اخه مشکل میشه براش چیکارکنم من😭

مشکلی نمیشه استرس نگیر

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بهش بگو اگه خود ارضایی کنی از رابطه با همسرت نمیتونی لذت ببری

به بچه ۱۳ ساله اینو بگه😐

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه پامو اینجوری میخارونم 😁 دوستانه ازش بپرس چیکار میکردی و ازین حرفا..

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!
نزدیک ۱۰ دیقه اونجا بودم چی شد خارشش تموم نشد؟ اصلا یه وضعی دارما

ده دقیقه آفرین بهش واقعا 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
[QUOTE=293442010]بیا میگم ی چند دقیقه برم نی نی سایت تا شایدفراموشش کنم دقیقن همون جمله هایی ک اون م ...

الان باید بگم واقعن 😑🤏 خودکفایی

همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)
لابد میدونه که داره اینکار رو میکنه

استارتر مطمئن نیس که .. یچیزی دیده ....خودشم نمیدونه 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

باهاش صحبت کن اینجور بگو من خواهرتم محرمتم اگه عفونتی خارشی چیزی داری بگو با هم میریم دکتر جلوه خوبی نداره دستت تو شلوارت باشه و عفونتم اگه ماندگار بشه خطرناکه 

اینجور بگو ببین واکنشش چیه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خدا لعنت کنه ک این چیزارو راحت میشه از تو گوگل پیدا کرد بچه ها خود.ارضایی میکنن داغون میشن تف 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍