2777
2789
عنوان

مهمان سر زده😡🤬و همسایه های رو مخخخخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 21 پست
شما هم رو ندین درو باز نکنید

پرو تر از این حرفان شلوار پامون نیست ی شلوار میپوشیم درو وا میکنیم میگه که دیر درو وا کردیییییی

از خواب بیدار میشم.. 🛌صورتم رو میشویم🧖🏻‍♀️صبحانه را میخورم🍛🍲و به مطبی که دارم میروم👩🏻‍⚕دندان های مردم مختلف را معاینه میکنم...😍و بر میگردم به خانه 🏠 خستم و رو تخت دراز میکشم🛏🧸و به عکس بچگی هایم نگاه میکنم... 👧🏻😍و میگویم :«دختره بچه ای که زود رنج بود الان رو پای خودش ایستاده و کار و کاسبی برای خودش راه انداخته و خانم دکتری برای، خودش شده👩🏻‍⚕🥺»و ادامه میگویم«دیدی ، خانومه خودت شدی😍😎»و از خستگی کم کم خوابم میبَرَد... 😴🛌به امید روزی که دندون پزشک خوبی بشم😍عاشق کره ام 😍و با حیوان ها مهربونم🦙🐫🦘ازم اصلا نخواین سنم رو بگم، تو خصوصی هم زیاد اصرار نکنین بگم به کمتر کسی میگم چند سالمه :) 🗿💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرو تر از این حرفان شلوار پامون نیست ی شلوار میپوشیم درو وا میکنیم میگه که دیر درو وا کردیییییی

اصلا باز نکن، انقدر در بزنه جونش دراد

مادرت بگه شوهرم بدش میاد نیا

با ابله بحث نمیکنم

اصلا باز نکن، انقدر در بزنه جونش دراد مادرت بگه شوهرم بدش میاد نیا

مامانم ساده هست روش نمیشه هزار بار بهش گفتم مادر جان خودت رو عوض کن

میان دم در مامانم درو وااااا میکنه باز باز بعد خونه شهر شام بعد همسایه مون میاد جلو رومون سرک میکشه دستش رو میگیره به دیوار کلش رو میاره تو خونه سرس رو میچرخونه میگه چه خبر

از خواب بیدار میشم.. 🛌صورتم رو میشویم🧖🏻‍♀️صبحانه را میخورم🍛🍲و به مطبی که دارم میروم👩🏻‍⚕دندان های مردم مختلف را معاینه میکنم...😍و بر میگردم به خانه 🏠 خستم و رو تخت دراز میکشم🛏🧸و به عکس بچگی هایم نگاه میکنم... 👧🏻😍و میگویم :«دختره بچه ای که زود رنج بود الان رو پای خودش ایستاده و کار و کاسبی برای خودش راه انداخته و خانم دکتری برای، خودش شده👩🏻‍⚕🥺»و ادامه میگویم«دیدی ، خانومه خودت شدی😍😎»و از خستگی کم کم خوابم میبَرَد... 😴🛌به امید روزی که دندون پزشک خوبی بشم😍عاشق کره ام 😍و با حیوان ها مهربونم🦙🐫🦘ازم اصلا نخواین سنم رو بگم، تو خصوصی هم زیاد اصرار نکنین بگم به کمتر کسی میگم چند سالمه :) 🗿💔
من باشم باز نمیکنم اگه خونه ام بهم ریخته باشه

قبلا باز نمیکردیم انقدر سوال پیچ مون میکرد حالت بهم میخوره