2777
2789
عنوان

برای درمان پرش کم اسپرم کمک کنید

455 بازدید | 15 پست

دوستان من فک میکنم جهش اسپرم همسرم مشکل داره 

شما درمانی بلدید ؟ طب سنتی

ممنون میشم کمک کنید 😔

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه آزمایشش اینطوربوده؟ باید دکتر اورولوژی داروبده

طب سنتی درمانی وجود نداره؟ 

همسرم دکتر نمیاد 😔

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
باید بیشتر دورخیز کنه😂😂😂

خدا نکشتت 🤣🤣🤣🤣🤣

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
طب سنتی درمانی وجود نداره؟  همسرم دکتر نمیاد 😔

طب سنتی یکیو خوب میکنه یکیم بد و بدترمیکنه هورموناشو بهم میریزه

اگه ازمایش نداده البته ازخودت حدس نزن

نمیاد توام اقدام نکن بگو نمیای پس بیخیال بچه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
طب سنتی درمانی وجود نداره؟  همسرم دکتر نمیاد 😔

چرا داره

ظب سنتی برا هر چی درمان داره

ولی معمولا زمانبر تره.

بگو بیاد بره با ۴ تا ورق درست میشه.

من خودم شدبدا طرفدار طب سنتی ام، ولی حقیقتا سر بارداری خیلی معتل شدم رو نسخه هاش، در حالیکه پزشک با مثلا یه ورق هورمون درست میکنه وضعیتو.

البته بحث عوارض و ... هست

ک مثلا من خودم تاحالا عوارضی نداشتم

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

طب سنتی یکیو خوب میکنه یکیم بد و بدترمیکنه هورموناشو بهم میریزه اگه ازمایش نداده البته ازخودت حدس ن ...

نمیتونم به فکر بچه نباشم آخه 

چرا داره ظب سنتی برا هر چی درمان داره ولی معمولا زمانبر تره. بگو بیاد بره با ۴ تا ورق درست میشه. ...

هر چی تو نت سرچ میکنم درمانی وجود نداره نمیدونم چرا 

هر چی تو نت سرچ میکنم درمانی وجود نداره نمیدونم چرا 

اینطوری ک ن

متخصص طب سنتی

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اینطوری ک ن متخصص طب سنتی

یک دکتر رفتم میگه باید بادکش و حجامت انجام بده و رگ هول اش رو بگیره