2777
2789
عنوان

اگه با بچتون بد حرف بزنن توی جمع واکنشتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 30 پست
اول میبینم بچم رو شاید درست تربیتش نکردم حرفی زده که باعث شد طرف مقابل بجوش بیاد  خیلی حق به ج ...

بنظرم بدترین واکنشه!!!! بچه به بدترین شکل تحقیر میشه

میگن بچه تو جلوی بقیه دعوا نکن تو میگی اگه حق باشه دیگران اجازه دارن بزننش؟؟؟ خیلی دارک بود😐😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بدترین واکنشه!!!! بچه به بدترین شکل تحقیر میشه میگن بچه تو جلوی بقیه دعوا نکن تو میگی اگه حق ...

حالا اسمشو هرچی میزاری 

وقتی بچه ای که به حق دیگری تجاوز کنه بره خونه کسی به وسایل دیگری دست بزنه حدوحریم‌رو مادر یاد نده خب میشه پیامدش . اینجا میگی دفاع کنن ؟ 

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

ی بار بچه برادرم با بچه ی داداش دیگم دعواش شد و زن داداشم‌اومد برادرزاده که پسر عموی بچش بود رو زد . مادرم دخالت کرد و  به برادرم گفت وقتی بچت رو نمیتونی مراقبت کنی و زنت هم نگاه میکنه که موی بچه رو کشیده و لگد زده باید بفهمی باهم اینجا نیایید 

خلاصه زن داداشم افتاد ب غلط کردن 

اسی گاهی بچت شاید واقعا کارش ایراد داره مردم رو مقصر ندون

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

چرا بعضیا میگن که شاید طرف حق داشته؟؟؟؟؟؟؟؟

ینی یه ادمی که بالغه یه بچه ای که عقل کاملیو نداره بزنه یا مثلا بد رفتاری کنه یا بد دهنی؟؟فرق اون ادم با بچه چیه؟

اصن گیریم که بچه بد تربیت شده شما اگه اذیتت کرد برو رک به پدر و مادرش بگو چون اونا باعث و بانیه تربیت بچن.به اونا بگو که بهش تذکر بدن

وگرنه بچه ها که از اول همه پاکو معصومن

من نمیتونم احترام این ادمو نگهدارم متاسفانه هرچی ازدهنم دربیاد بهش میگم چون خیلی رو بچه حساسم

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

خوبیش اینه همه از شوهرم حساب میبرن اصن گوش شیطون کر😆 کسی با بچهام بد رفتاری نکرده تا حالا

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یعنی اول نپرسیم چه کار شده ؟ موضوع چیه ؟ فوری بگیریم و قهر کنیم و با عرض معدرت به قول یکی از دوستان جرش بدیم طرفو ؟؟؟؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

من همیشه پشت بچه ام هستم ...خودم اینقدر حواسم هست که کسی نتونه دخالت کنه.اگرم کوچکترین حرکتی ببینم درجا جلوی بچه ام به اون طرف گوشزد میکنم اجازه اینکارو نداره.بچه ام وقتی میبینه من پشتشم اعتماد به نفسش بالا میره.البته بچه ام اصولا کار نابجایی نمیکنه.مثلا کتک بزنه یا حرف زشت بزنه.

یه روز خوب میاد

والا کسی ک مرض نداره الکی گیر بده ب بچه کسی باید ببینی بچت چیکار کرده ... معمولا بچه هایی ک زیاد اذیت میکنن خرابکاری میکنن خونه مردم و مامانشون نیششون تا بناگوش بازه و هیچی ب بچش نمیگه رو دیگران ناچارن ادب کنن تا بشینه سر جاش .... اگر شما خودت از اونا نیستی و بچتم کاری نکرده طرف مقابلو جر بده برات مهم نباشه بدش میاد یا نه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه هر کاری هم کنه بچه اس.. اشتباه از پدر و مادره که باید مدام اخطار بده به بچه اش.. اکه دیدین مادره میخنده و کاری با فضولی های بچه اش نداره اون موقع میتونید به مادرش تذکر بدید نه به بچه ای مه خوب و بدو از هم تشخیص نمیده

چرا بعضیا میگن که شاید طرف حق داشته؟؟؟؟؟؟؟؟ ینی یه ادمی که بالغه یه بچه ای که عقل کاملیو نداره بزنه ...

به عنوان کسی که میگم گاهی طرف حق داره بزنه 

یه دختر دایی دارم بابا مامانشون به پشمشون نیس اونقدر همه رو اذیت میکنه خواهرمو خودمو 

وسایل خونمون وقتی اون میاد داغون 

شاید بگید بچه اس مگه چقدر میتونه خراب کاری کنه 

اما یه وحشیه به تمام معناس 

دفتر کتابای خودمو ابجیمو پاره میکنه 

میاد خونمون کامپیوتر روشن نشه با لگد اونقدر میزنه به کیس که نگم 

میره رو کابینتا ،رو میز میشینه 

به هر چی حسودیش بشه تا دم رفتن اونو باید خراب کنه و بره 

میره سراغ لوازم ارایشیم همه رو از دم نابود میکنه 

هر خوراکی بیینه تا تهشو درنیاره ول کن نیست که نیس حتی به شاخه نبات هم رحم نمیکنه ببین هست قشنگ هر چقدر باشه تا جایی که جا داره  میخوره بقیه اشم میبره 

اسباب بازیای ابجیمو پخش میکنه تو کل اتاقا و پذیرایی 

گاها حتی وسایل ابجیمو برمیداره میبره 

میدونی بدترین قسمت ماجرا کجاس ؟؟

اینجاس که مامانش،باباش،داداشش،ابجیش میبینن و چیزی نمیگن 

مامانش مثلا میبینه داره پدره کامپیوتره در میاره یه نمیگه بچه نکن 

بخدا من چن ساله هیچی نگفتم هیچی گفتم شاید درست شه شایدم یه چی بگن 

اما هیچی کارشونم اینه خودشون میرن خرید خوشگذرونی بچه پرت میکنن خونه بقیه 

دیگه اخرین بار انقدر حرص خوردم زدمش بازم زبون درازی میکرد😤

پس پدر و مادر خوب تربیت کنن یا لااقل یه چیزی بگن کار به اینجا ها نرسه 

به عنوان کسی که میگم گاهی طرف حق داره بزنه  یه دختر دایی دارم بابا مامانشون به پشمشون نیس اونق ...

یا خدا

چه موجوده عجیبی

ینی داییو زنداییت هیچی نمیگن اگه بهشون بگی مثلا بچتونو جمع کنید؟تو رودروایسی نمیمونن؟😳😳😳

تک بچه ای چیزیه؟

اونا دیگه چجوری پدرمادرین