2777
2789

اگه توی جمع خانوادگی باشین 

و کسی از اقوام شوهر با بچتون بد حرف بزنه یا مثلا دعواش کنه یا سرش داد بزنه مثلا یواش بزنه پشت دستش یا قبیلی از اینکارا

واکنش شما به عنوان یه مادر چیه؟ 

چیکارمیکنید که تقریبا بی احترامی هم نکرده باشید و یه درس حستبی به طرف داده باشید که دفعه دیگه ازاینکارا نکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلند میشم دست بچمو‌میگیرم و میگم مامانش منم اگه کار اشتباهی کرده به خودم بگید هیچ‌کسی حق نداره بچه منو تنبیه کنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اول میبینم بچم رو شاید درست تربیتش نکردم حرفی زده که باعث شد طرف مقابل بجوش بیاد 

خیلی حق به جانب نطر نده . واقعا شاید بچت کاری کرده 

درسته کار نفر مقابل غلطه ولی گاهی لازمه

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

خداروشکر تو خانواده ما این کارارو نمیکنن

البته من خودم خیلی حواسم به بچم هست باعث ناراحتی کسی نشه

مثلا بدون اجازه به چیزی دست نزنه خیلی شیطونی نکنه...

و خودم خیلی به بچم احترام میذارم تو جمع

میگم اشتباهی کرده ب خودم بگید شما حق نداری بخوای چیزی ب یچم بگی یا بزنی لازم باشه خودم تنبیه میکنم ولی ب کسی دیگه این حق رو نمیدم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

اول مطمئن باشید که به دلیل نقص در تربیت بچه از جانب شما بچه سرزنش نشده باشه بعد اقدام کنید

به اون کسی هم که با بچه بد برخورد کرده متناسب با دلیل این رفتار یادآوری کنید که اگر بچه اشتباهی مرتکب شده به شما بگن تا شما خودتون مساله رو کنید 

بستگی داره چرا این کارو‌بکنه 

اگه الکی بود که  خیلی رک میگم چرا میزنی دوس داری بچه تورم من بزنم ؟

اما خیلی وقتا بچه اونقدر بی ادب و بی تربیته و پدر و مادرش چیزی نمیگن ادم مجبور میشه خودش کاری بکنه 

یه نمونه اش بچه هایی داییم که کل خونه رو گند میزنن اومدنی ازلگدزدن کامپیوتر بگیر تا لوازم ارایشی و پاره کرده کتابام 

و بدتر از همه مامان و باباش بیخیال یه نمیگن بچه نکن 

منم این سری دیگه اعصابم نکشید زدمش 😑