2777
2789
عنوان

توی روستا خوبه تره بار بیارم بفروشم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 36 پست
مردم روستا مگه خودشون تو زمیناشون تره بار نمیکارن ک بیان مال شما رو بخرن اون قرضی بردن هم اشتباه نگف ...

نه عزیزم فقط گندم و پنبه میکارن

اره همین قرضی ک میبرن منو دودل کرده

تو حتی از خودت زیباتری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۱۵میلیون میشه ؟

اگر مغازه داری اره کلی چی میشه بریزی 

هربار اضافه کن به اجناس و طمع نکن اول کار خسته نشو هرکاری تا جا بیفته ی کم نیاز ب حوصله و صبر داره

ولی خرازی عالیه 

✍️شاید روزی هر دو ما پشیمان شویم .....(تو از رفتنت )و ( من از دوست داشتنت ).🎭
اگر الان هوای منطقه تون زیاد گرم نیست سبزی بکار و بفروش پرورش مرغ محلی  بده تخم مرغش هم حسابی م ...

زیادی گرمه اینجا

بعد دوس دارم مثلا یچیز بیارم بفروشم نخام دیگه پرورش بدم و..

تو حتی از خودت زیباتری...

اره فکر خوبیه وسایل آرایشی ولباس زیر،یاخرازی از اولم سفت وسخت نسیه نده بگو سرمایه مال خودم نیست مال یکی از اقوامه من فقط فروشندم اجازه ندارم نسیه بدم یافقط به کسایی که مورد اطمینان هستن بده 

زیادی گرمه اینجا بعد دوس دارم مثلا یچیز بیارم بفروشم نخام دیگه پرورش بدم و..

مثل محل ما که جهنمی شده ولی الان فصل برداشت گوجه شده همه در تب وتاب گرفتن رب گوجه هستند