2777
2789
عنوان

بارداری با تنبلی تخمدان

111 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

درمان تنبلی تخمدان چیه 

درمان  طب اسلامی رو انجام دادم قبلا  

مرکز ناباروری  هم رفتم 

گفتن آی یو آی یا اگه نشد آی وی اف 

سلام من دارم سعی میکنم سبک زندگی درست و کاهش وزن انجام بدم واسه درمان وبارداری  .

خوشحال میشم بدونم اگه تنبلی داشتین چکار کردین تاخوب  بشه و باردار بشین ؟🙂

من داشتم 

اول کاهش وزن

ورزش

کمتر خوردن سردیجات مخصوصا قندوشکر (من کلاقطع کردم) 

مصرف زیاد کنجد خرما شیره انگوروانجیر 

مصرف نان سبوسدار

استفاده نکردن از ارد سفید

3ماهه زایمان کردم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم  اول کاهش وزن ورزش کمتر خوردن سردیجات مخصوصا قندوشکر (من کلاقطع کردم)  مصرف ز ...

عزیزم نان سبوس دار منظورت نون سنگکه 

برای پری منظم چیزی مصرف نکردی رازیانه یا قرص؟

مجردم ولی من اینجوری کنترل میکنم لبنیات حذف کامل چون استروژن حیوانی دارن هورمونارو بهم میریزه بجاش از بادوم و پودر سنجد استفاده کن قند مصنوعی فست فود هله هوله هرچی ک مواد نگه دارنده داره تا میتونی استفاده نکن روغن فقط کنجد یا زیتون تو غذاها استفاده کن اونم کم روزی 1ساعت  ورزش میتونه رقص باشه پیاده روی تند جوری ک قلبت تمد بزنه و عرق کنی

عزیزم نان سبوس دار منظورت نون سنگکه  برای پری منظم چیزی مصرف نکردی رازیانه یا قرص؟

بله سنگک و ارد سبوسدار میگرفتم میدادم. برام. میپختن تک روستا

نه هیچی استفاده نکردم دارو فقط دوماه قرص ال دی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه ها من ۴ سال منتظرم شوهرم هم کم تحرکی اسپرم داره 

دارو میخوره  ولی من انقد آمپول زدم یه مدت گفتم فقط سبک زندگی درست انجام بدم . 

رژیم گرفتم از دکتر برای لاغری الان ۶۵ کیلو هستم قدم ۱۵۸ 

بنظرتون بشم ۶۰  خوبه ؟ 

قبلا ۶۰ بودم پریودم مرتب شده بود

بچه ها من ۴ سال منتظرم شوهرم هم کم تحرکی اسپرم داره  دارو میخوره  ولی من انقد آمپول زدم ی ...

بله خوبه حتی2گیلوهم کم کنی خیلی موثره

برای بارداری هم بیخیال باش منم3سال منتظربودم دفبقا دوماه بیخیال شدم ماه دومشحامله شدم

بله سنگک و ارد سبوسدار میگرفتم میدادم. برام. میپختن تک روستا نه هیچی استفاده نکردم دارو فقط دوماه ق ...

درسته منم سعی میکنم رعایت کنم . من ۳ ماه دوفاستون خوردم ولی الان دیگه فعلا چیزی نمیخورم فقط وزنمو کم میکنم .

درسته منم سعی میکنم رعایت کنم . من ۳ ماه دوفاستون خوردم ولی الان دیگه فعلا چیزی نمیخورم فقط وزنمو کم ...

مطمئن باش جواب میگیری

واقعا خوش به حالت   منم دعا کن

حتماعزیزم انشاءالله به زودی دامنت سبز باشه 🤲💖

سلام الان ۶۳ کیلوهستم تاروز ۱۶ هم روزی نصف لیوان عرق رازیانه و نصف لیوان فراسیون خوردم با دوسین 

۱۰ روز دیگه موعدمه 

هدف اولم فقط کاهش وزنه انقدری که پریودیم تنظیم بشه 

التماس دعا دارم