2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبل منو بخونید....زندگی پر دردی داشتم ....الانم مشکلاتم دارم اما اینقدر ارامش دارم که خدا را شکر میکنم به من درد داد تا بسوزم خاکستر بشوم اما دوباره متولد بشم و قوی بمانم

بین....بهم میگفتند قران بخوان ارام میشوی بار اول با معنی خواندم ازرو اجبار.....هیچ فایده نداشت....بار دوم خود قران خواندم فایدا نداشت در بار سوم ختم....چنان شیفته خدا شدم که الان با وجود مشکلاتم  احساس ارامش دارم  کافی فکر کنی زندگی امانت خداست....تورا اورده تا مراحل کامل کنی ...رشد کنی و دوباره برگردی 

خیلی روزها از تنهایی...قران بغل کردم گریه کردم نخواستم مشکلم حل شود گفتم هر چ تو صلاح میدانی اما بهم ارامش و صبر بده....الان در اوج مشکلاتم ارام هستم میخندم ...باور کردم خدا هست.....و 

یک ماه پیش خوابی برای یک نفر  دیدم با جزییات برای همه تعریف کردم ان موقع فکر نمیکردم واقعی بشود ولی چند روز پیش با همان جزییات براش  اتفاق   افتاد و هردو از ترس و تعجیب میلرزدیم با اینکه اتفاق خوبی بود....نشانه ای که باور کنی خدا هست