2777
2789

من یه سری درسا رو دی ترمیم کردم اومد بالا یه سریش نه.

واسه اینکه معدلم بیاد بالای ۱۹ مجبور شدم شیمی که نمرش خوب بود رو ثبت نام کنم حالا با توجه به اینکه امتحانا سخته خیلی میگم نمیاد بالا و ولش کنم ندم وقتم هدر نره . تا امروزم هنوز نخوندم و یه سری مباحثو واسه کنکور عقبم

حالا بنظرتون بدم یا نه؟ خودم واقعا دو دلم نمیدونم چیکار کنم؟

کسایی کا بقیه امتحانارو دادین ۲۰ میشین؟

خسته از نرسیدن ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمرت خوبه و بالا تر از این نمیشی الکی خودتو اذیت نکن

امسال امتحانا خیلی سخته بالای ۱۸ و نیم رو ترمیم کردن کار بیهوده ایه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من شنبه امتحان شیمی دارم🥲 چجوری ۱۹/۲۵ شدیییی؟ من هرچقدر میخونم باز نکردم کم میشه🥲

والا پارسال اسون بود دیگه .

من ۱۶ دوره امتحان نهایی رو چاپ کرده بودم بعد از اینکه کتابو خوندم این سوالا رو همشو خوندم قشنگ آدم دستش میومد چی میاد و دقیقا همون سبک سوالا میومد ولی الان یه جوری سخت شده که من دینی رو دادم فکر میکنم کمتر از قبل بشم با اینکه کلی خوندم 

خسته از نرسیدن ها 
والا پارسال اسون بود دیگه . من ۱۶ دوره امتحان نهایی رو چاپ کرده بودم بعد از اینکه کتابو خوندم این س ...

فیزیک رو من نهایی دادم انقدر‌‌سوالا سخت بود 

با اینکه من کلیییی خونده بودم امتحانم رو خیلی بد دادم بعدشم که کلا ناامید شدم...

فیزیک رو من نهایی دادم انقدر‌‌سوالا سخت بود  با اینکه من کلیییی خونده بودم امتحانم رو خیلی بد ...

ناامید نشو به فکر بقیش باش 

ناامیدی چیزیو درست نمیکنه همه اوضاعشون همینه و اگه سخته واسه هم سخته

خسته از نرسیدن ها