2777
2789
عنوان

همراه بانک شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 62 پست
اینم میتونه باشه ولی شوهر استارتر از این موضوع مستثنی هست چون کسی که با کسی رابطه داره به گوشی خودش ...

توگوشیش هیچ اطلاعات ناپاکی نیست. یه مدت رفیقاش براش فیلم ناجور میفرستادن. الان اونم دیگه نیست.. فکرمیکنم چون فهمیده چک میکنم حواسش هستو پاک میکنه ولی این یکیو فکرنمیکرده چک کنم

خیانتم دلایل مختلفی داره که توی تاپیک جاش نیست گفتنش 

بنظرمن که توجیهی نداره 

بله درسته

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توگوشیش هیچ اطلاعات ناپاکی نیست. یه مدت رفیقاش براش فیلم ناجور میفرستادن. الان اونم دیگه نیست.. فکرم ...

شاید بجای استرس ازش بپرس . ولی اول بشین با خودت فکر کن ببین اگر بفهمی میخوای چکار کنی 

شاید بجای استرس ازش بپرس . ولی اول بشین با خودت فکر کن ببین اگر بفهمی میخوای چکار کنی 

یه دایی داره چهارسال ازخودش بزرگ تره یه روز گوشیشو داد تلگرامشو براش وصل کنم وقتی بالا اومد انواع سایت های صیغه یابی و شماره زنای مختلف توگوشیش ذخیره بود.

اینا خیلی باهم رابطشون خوبه هی به هم سر میزنن.

جدیدا وقتی میخواییم بریم به داییش سربزنیم تو اس ام اس بهش میگه هانیه همراهمه. 

این هم یه دلیله دیگس واسه شک کردن بهش

اگر شما باهاش اوکی باشی دایی کاری نمیتونه بکنه 

داییش هرازگاهی تریاک میگشه. شوهرم اومده خونه میگه برا کمر دردم هرازگاهی خوبه بکشی. چیزخوب بخوری کسی نمیفهمه😐