2777
2789
عنوان

همراه بانک شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 62 پست
زیاد دیدم اسم خانوم تو انتقالاش اما این یه نفر ثابت بود

شاید خریدی چیزی میکرده 

ولی یجوری بپرس دیگه 

یا اسم اون خانم رو بزن 118 ببین شمارشو بهت میدن 

بعصی وقتا میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میترسی چرا رفتی سر گوشیش . الانم که رفتی یا بپرس از خودش یا کلا بیخیال شو ضمنا به عنوان یه کاربر ...

بسوزه پدر تجربه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
هرهفته

🥴مشکوکه واقعا 

پیگیری کن 

با یه بهانه جلو خودش گوشیشو بگیر 

مثلا یه موقع ک دسش خیلی بنده بگو شارژ میخام یه لحظه با گوشی تو برا خودم میزنم

بعد بگو این چیه این کیه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
حالا شما فرض کن تجربه س😅😅😅

بخدا مردا یه روده ی راست تو شکمشون نیست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
حالا شما فرض کن تجربه س😅😅😅

تایم هایی که واریز کرده یکی دوروز قبل و بعداز خرجی دادن به منه. ساعت 12 شب اینا. یعنی تایمی که پیش منه. رسیدش هم براکسی نفرستاده

🥴مشکوکه واقعا  پیگیری کن  با یه بهانه جلو خودش گوشیشو بگیر  مثلا یه موقع ک دسش خی ...

میدونه که میرم توگوشیش. اما فکرمیکنم اگر خیانت باشه راحت پنهان میکنه. مثلا میگه: مثل تو که شماره کارتتو میدم به مشتریا

میدونه که میرم توگوشیش. اما فکرمیکنم اگر خیانت باشه راحت پنهان میکنه. مثلا میگه: مثل تو که شماره کار ...

شایدم همین باشه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️