2777
2789
عنوان

همراه بانک شوهرم

580 بازدید | 62 پست

سلام دوستان. همسرم مکانیکه. شماره کارت منو معمولا میده مشتریا پول میریزن. یا یه وقتایی بقیه همکاراش شماره کارت خانوماشون رو میدن و این چیزا. دیشب اتفاقی رفتم تو همراه بانک شوهرم بصورت ناخوداگاه. 

دیدم ماه گذشته هفته ای ۲ ملیون به حساب یه خانوم واریز کرده. دقیقا همون تایمی که خرجی منو ریخته.

خیلی حالم خراب شده... همش فکرمیکنم اون ماه داشته به یکی دیگم خرجی میداده😔

اول ازش بپرس

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هر ماه ۲ تومن ریخته برا تو 

۲ تومن برا اون زنه؟

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اول ازش بپرس بعد تهمت بزن شاید قرض گرفته پس داده

من همه حساباشو دارم همچین بدهی نداشته. یه سری اسفند پارسال اینجوری برای یکی دیگه واریز داشت یه سری هم ماهه قبل

اگر میترسی چرا رفتی سر گوشیش . الانم که رفتی یا بپرس از خودش یا کلا بیخیال شو ضمنا به عنوان یه کاربرآقا میگم اگر اون بخواد پولی به کسی بده خودش نمیده به همکاراش میگه بریزن که نتونی مچشو بگیری