2777
2789

سلام دخترم ۵ ماهشه. از اول شیرخشک میخورد تا دسه ماهگی بالا زیاد میآورد ولی وزنش خوب بود . بعد عید صورتش جوش زد دکترش گفت حساسیت داره به شیر گاو باید شیرخشک مخصوص بدی

از روزی که شیرخشک پپتی دادم بد میخورد با اکراه یه ماه بعد هنوزم صورتش جوش داشت گفت پپتی جونیور بدین بازم با اکراه میخورد بعضی وقتا اصلا نمی‌خورد یعنی ۱۴ ساعت گرسنه وامیسته گریه نمیکنه شیر هم نمیخوره 

از هفته پیش گفتم شیرش بدمزست نمیخوره گفت باید نیوکیت بدی

این جدیده باید تاییدیه غذا و دارو داشته باشه که اونم باید فوق تخصص آلرژی تایید کنه 

دیروز بردمش تست گرفت از دستش چند تا قطره چکوند بعد ۲۰ دقیقه گفت حساسیت نداره 

ببلاک ha بدین . الان دختر من شیشه رو میبینن روشو برمیگردونه دهنش رو می‌بنده با زبون میده بیرون 

سرشیشع عوض کردم . سرش شیرین کردم هرکار کردم اصلا دهنش نمی کنه چیکار کنم بخدا دارم دیوانه میشم 

اینم بگم یک ماهه فرنی میدم بهش ولی با شیرخشک الان اونم نمیخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ی وسله دیگ شیرخشک بده و یکم شیرینش کن شاید بخوره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.