وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی الهم عجل لولیک الفرج عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
ای جونممم مبارک باشه 😍ن منظورم اینکه چ زمانی بی بی چک زدی؟قبل موعود بعد موعود
فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی الهم عجل لولیک الفرج عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
من وایه پسرم از ماهی بدم میومد فقط مرغ دوست داشتم واسه دختر اولم مرغ دوست نداشتم فقط ماهی ..سومی هم مثل پسرم بودم فقط مرغ دوست داشتم ولی دختر شد 😅اصلا نمیشه پیش بینی کرد
مرسی عزیزم انشالله برای خودت من قبل موعد سه تا بی بی زدم منفی شد یک روز از موعد گذشت بازهم من ...
ای جونم میگم ابجی من یه بی بی زدم یه هاله افتاده ک اصلا با چشم مشخص نیست فقط با چراغ قهوه مشخصه بنظرت مثبته؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا با چشم معلوم نیستااا خدااااااااا یعنییییی میشه منم مامان شده باشمممممم
1
5
10
15
20
25
30
35
40