2777
2789
عنوان

ویار و نی نی

74 بازدید | 13 پست

خانوم ها من فقط صبح ها حالت تهوع شدید دارم کمی از مرغ متنفرم ویار هم البالو ماهی بود نمک هم دوست دارم به نظرتون نی نی چیه 

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺

کی بی بی زدی و مثبت شد؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم دوماهمه

ای جونممم مبارک باشه 😍ن منظورم اینکه چ زمانی بی بی چک زدی؟قبل موعود بعد موعود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
ای جونممم مبارک باشه 😍ن منظورم اینکه چ زمانی بی بی چک زدی؟قبل موعود بعد موعود

مرسی عزیزم انشالله برای خودت 

من قبل موعد سه تا بی بی زدم منفی شد یک روز از موعد گذشت بازهم منفی شد گذاشتم بعداز چهار روز باز زدم اینبار مثبت شد 

من وایه پسرم از ماهی بدم میومد فقط مرغ دوست داشتم واسه دختر اولم مرغ دوست نداشتم فقط ماهی ..سومی هم ...

چه پیچیده 😂

مرسی عزیزم انشالله برای خودت  من قبل موعد سه تا بی بی زدم منفی شد یک روز از موعد گذشت بازهم من ...

ای جونم میگم ابجی من یه بی بی زدم یه هاله افتاده ک اصلا با چشم مشخص نیست فقط با چراغ قهوه مشخصه بنظرت مثبته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جونم میگم ابجی من یه بی بی زدم یه هاله افتاده ک اصلا با چشم مشخص نیست فقط با چراغ قهوه مشخصه بنظر ...

بلههههه مثبته 

ای جونم میگم ابجی من یه بی بی زدم یه هاله افتاده ک اصلا با چشم مشخص نیست فقط با چراغ قهوه مشخصه بنظر ...

اگه دوروز دیگه باز بزنی پررنگ تر هم میشه

من بیبی چک اول زدم منفی شد بعد از چند ساعت یه هاله کمرنگ افتاد که درست عذاب دراومد

بلههههه مثبته 

اصلا با چشم معلوم نیستااا خدااااااااا یعنییییی میشه منم مامان شده باشمممممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40