2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تعهد بده بچه نمیبری

658 بازدید | 35 پست

من ۲تا دختر دارم ۹ و ۵ ساله

دایم با شوهرم دعوا داریم و تصمیم گرفتم جدا بشم

بچه ها خیلی بمن وابسته ن

ولی شوهرم میگه باید تعهد بدی که بچه نمیبری

خیلی حالم بده 🥺🥺🥺

حرفی نیست 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دادگاه بزرگه رو به شما نمیده

کوچیکه رو تا دو سال میده

مگر اینکه پدرشون صلاحیت نداشته باشه

یا باید بیخیال بچه ها بشی

یا بمونی و فکر کنی شوهرت مرده

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

همچین تعهدی نده همینجوریم حضانت با پدره چه برسه تعهد بدی کلا اون یک درصد حضانتم از دس بدی..

ان شالله که جدایی در کار نباشه ولی در صورت جدایی دختر بزرگت چون ۹سالشه خودش میتونه انتخاب کنه حضانتش با کدوم والدینش باشه

دادگاه بزرگه رو به شما نمیده کوچیکه رو تا دو سال میده مگر اینکه پدرشون صلاحیت نداشته باشه یا باید ...

چرا دادگاه بزرگه رو نمی‌ده 

چرا وقتی مطمعن نیستید حرف میزنید بنده خدا ته دلش خالی میشه 

من وقتی پسرم کوچیک بود و از حق چ حقوقم اطلاع نداشتم از ترس ندادن پسر هر خفتی رو تحمل کردم 

اگر اون موقع به اندازه الآنم اطلاعات داشتم کارم به اینجا نمیکشید

پیج خوشمزه من @angel__dessert
دادگاه بزرگه رو به شما نمیده کوچیکه رو تا دو سال میده مگر اینکه پدرشون صلاحیت نداشته باشه یا باید ...

بزرگه از سن حضانت خارج شده عزیزم چون ۹سال قمری تمام هست. و خودش انتخاب باید کنه

حرفی نیست 🥲