2777
2789
والا من جای مادرت بودم راه نمیدادم تو خونم کسی ک فرهنگ‌ مهمونی و معاشرت نداره همون بهتر ک دیگ چشم تو ...

نه بابا میگم چون پدر شوهرم بود زشت نباشه یوقت درمورد مامانم فکرای بد کنن وگرنه نامزدم زود فراموش میکنه 🤣🤦

آخه اولین بارش هم نیست این صدمین گربه ایه ک می‌کشه برام🤣🤣🤣

پشت خونوادت باشی بالا میری

علیه خونواده خودت باشی کوچیک میشی

تا اخر عمرت این نصیحت خواهرانه منو آویزه گوشت کن

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی چقد بی فرهنگن که ساعت ۱۲ شب میرن مهمونی تازه طلبکار هم هستن

اتفاقا تو باید ناراحت میشدی میگفتی چرا دیر اومدن یعنی من و مسائل مربوط به عروسی اهمیتی نداشتیم که ۱۲ شب تازه اومدین درحالی که حتی اگه کاری هم داشتید میتونستین برنامه ریزی کنین که دیگه نهایت ۸_۹ شب خونه مردم باشید نه ۱۲

نه بابا میگم چون پدر شوهرم بود زشت نباشه یوقت درمورد مامانم فکرای بد کنن وگرنه نامزدم زود فراموش میک ...

ن اینجور دو دوتا چهارتا میکنن میبینن حرف حقه دیگ‌هیچوقت جایی ساعت ۱۲ شب نمیرن . فک‌کن با شوهرت تو عملیاتی یهو ساعت ۱ث۲ شب سر کله خانواده شوهرت پیدا شه . حس اون موقعت چجوریه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

والا من جای مادرت بودم راه نمیدادم تو خونم کسی ک فرهنگ‌ مهمونی و معاشرت نداره همون بهتر ک دیگ چشم تو ...

دیگه خییلی تند میری. باخانواده نامزدش معاشرت نداشته باشه وچشم‌توچشم نشه؟ مگه میشه؟ حالا اونا یه اشتباهی کردن.

پارسا پسرمامان😍
نه بابا میگم چون پدر شوهرم بود زشت نباشه یوقت درمورد مامانم فکرای بد کنن وگرنه نامزدم زود فراموش میک ...

فکر نمیکنی خودت کارشون اشتباه بوده اون ساعت اومدن؟؟؟

ارزش نزاشتن براتون

وگرنه اون موقع موقع خوابه نه جایی رفتن

نباید خیلی روی خوش نشون میدادید

مامانت حرف حق زده. تو چرا ناراحتی . از همین الان خودتو دست پایین نگیر. به نامزدت هم بگو چرا دیر کردی ...

همچین ناراحتم نیست ایموجی های خنده شو ببین 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

این آدمای بدقوله  بیخیال خیلی بدن من مهمون دعوت کرده بودم برا شام اینا ساعت یازده اومدن پسرشون نیومد پسره با زنش ساعت یک اومدن حالا نمیزاشتن سفره بندازیم از صبحم چیز زیادی نخورده بودیم دیگه هیچی اون شب موقع رفتن شوهرم گفت خیلی بده که مردمو اینجوری حیرون میزارید الانم قطع رابطه ایم 

دیگه خییلی تند میری. باخانواده نامزدش معاشرت نداشته باشه وچشم‌توچشم نشه؟ مگه میشه؟ حالا اونا یه اشتب ...

وقتی ساعت ۱۲ شب بیان‌تکلیف عروسی مشخص کنن همون‌بهتر ک نیان . اینا فردا ساعت ۲ صب میرن خونه دختره واس شب نشینی کجای کاری خاهرمن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بچه ها

اسی الان جوگیره

هیچی نه میبینه نه می‌فهمه

اینا میگن همه بدن همه اشتباه میکنن فقط نامزدم خوبه

هر چی هم بگید فایده نداره

تازه نامزد شده ها همشون اولش جوگیرن