2777
2789

سلام دوستان 

برای انتخاب خودرو حتما باید بری کافی نت یا تو خونه هم میتونی انجام بدی 

واینکه مهلتش تا دهمه فقط؟

°•خوب ترین آدم بده دنیا... °•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نداره خودت میتونی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پولم کمه مجبور شدم ساینا

درکل اینا زیاددسود نداره ایران خودرو خیلی بهتر بود

یکی از آشناهامون موقع ثبت نام ایران خودرو پول نداشت تحویل بگیره فقط امتیاز ماشین و ۲۳۰ تومن فروخت راحت 

°•خوب ترین آدم بده دنیا... °•
درکل اینا زیاددسود نداره ایران خودرو خیلی بهتر بود یکی از آشناهامون موقع ثبت نام ایران خودرو پول ند ...

آره واقعا ،من که خیلی بدشانس هستم میترسم تا به من برسه کلا کنسل بشه

آقا هستم
درکل اینا زیاددسود نداره ایران خودرو خیلی بهتر بود یکی از آشناهامون موقع ثبت نام ایران خودرو پول ند ...

چه‌ماشینی بود 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...وخدایی ک در این نزدیکیست خدایا شکرت