2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون پیش دوستاش بگه پشیمونم که ازدواج کردم چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مردا جلوی دوستاشون خیلی زر میزنن کلا انگار میخان با این حرفا حس قدرت بگیرن پیش دوستاشون

تجربه داشتی؟!

چه واکنشی خوبه

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)

برام مهم نیست جلو خودمم میگه ولی بعد یه ساعت میگه اگه شما نباشید من به چه دردی میخورم من خودمم جلوی خودش هر روز میگم من چه گهی خوردم ازدواج کردم ولی تو دلم اگه بازم برگردم عقب باهاش ازدواج میکنم 

یواشکی شنیده باشه ادم

پس بی حساب میشید. اون یه حرف اشتباه زده و شما یه کار اشتباه کردی و یواشکی به حرفاش گوش دادی. مثل اینه که ایشون برای تماس های تلفنی شما شنود بذاره واقعا کار بدیه. اونم یه چیزی گفته مردا به هم افتادن فکر کردن خبریه‌. اگر پشیمونه چرا داره ادامه میده پس؟ شکر خورد یه چیزی گفت اصلا به روش نیار

همه جا هستیا شیطون🤣🤣🤣

🤣🤣😅

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
برام مهم نیست جلو خودمم میگه ولی بعد یه ساعت میگه اگه شما نباشید من به چه دردی میخورم من خودمم جلوی ...

آدم ناراحت میشه که پشت سرش اینجوری بگه

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)

گاهی آدما جهت همدردی با کسی ممکنه خودزنی کنن و این اصلا از ته دل نیست. اما یه کوچولو برگردید به خودتون و نگاه کنید ببینید ممکنه یه مواقعی یه مشکلاتی بوده که حل نشده مونده اگه لازمه یه جاهایی تجدید نظر کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.