2777
2789

سلام.اگه کسی آزمون رو قبول بشه.توی مصاحبه واسشون سوال نمیشه چرا لیسانس این شخص ۹ سال طول کشیده؟ممکنه قبولش نکنن؟باید چی آدم بگه توی جواب این سوال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش بگو دوس داشتم در رابطه با رشته ام شغل انتخاب کنم ک متاسفانه این اولین فرصتی بودش ک نصیبم شدو تونستم ثبت نام کنم ، منم تلاش خودمو کردم قبول شم،انشالا بتونم به اون چیزی ک آرزوش رو دارم برسم

خدایا شکرت  
اصلا نگران نباش بگو دوس داشتم در رابطه با رشته ام شغل انتخاب کنم ک متاسفانه این اولین فرصتی بودش ک ن ...

او ببخشید فکر کردم منظورت اینه ۹سال از لیسانست گذشته.

بگو یه شرایطی پیش  اومد و تو یه مقطعی از درس و.... زده شده بودم ولی خداروشکر تونستم با خودم کنار بیام و درسمو به اتمام برسونم

خدایا شکرت  
خب ممکنه رد بشه اون آدم.به نظرت این جواب این سوال که ممکنه باعث بشه آدم رد بشه.ارزش اینو داره آدم وا ...

یعنی ۹سال طول کشید تا کارشناسی رو تمام کردی؟چرا اینقدر طول کشید